Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Star]: Διαψεύδει ο διευθυντής του σχολείου της διαβητικής μαθήτριας:Δεν υπήρξε απαγόρευση,αλλά σύσταση
[Star]: Διαψεύδει ο διευθυντής του σχολείου της διαβητικής μαθήτριας:Δεν υπήρξε απαγόρευση,αλλά σύσταση

[Star]: Διαψεύδει ο διευθυντής του σχολείου της διαβητικής μαθήτριας:Δεν υπήρξε απαγόρευση,αλλά σύσταση

«Έκανε επιδεικτικά την ένεση για τη μέτρηση σακχάρου»

​Πλήρη κάλυψη στην καθηγήτρια, η οποία φέρεται να έδιωξε από την τάξη μια μαθήτρια που πάσχει από σακχαρώδη διαβήτη, γιατί επιχείρησε να κάνει μέτρηση του σακχάρου της έδωσε σήμερα ο διευθυντής του σχολείου στον Χορτιάτη, μιλώντας στο ΑΠΕ – ΜΠΕ.

«Δεν υπήρξε καμία απαγόρευση, παρά μόνο μια σύσταση», είπε ο διευθυντής του σχολείου, Χ. Παρασκευόπουλος, επιβεβαιώνοντας ότι παρέλαβε την επιστολή διαμαρτυρίας της Ομοσπονδίας Σωματείων-Συλλόγων Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη και ότι προτίθεται ο ίδιος να απαντήσει στα ζητήματα που θέτει.

Ο κ. Παρασκευόπουλος χαρακτήρισε ψευδή και κακόβουλα τα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι η καθηγήτρια πέταξε από την τάξη τη μαθήτρια, όπως επίσης και ότι ειπώθηκε από την ίδια ότι «η χορήγηση της ινσουλίνης σε κοινό χώρο αποσπά την προσοχή των παιδιών και ωθεί στα ναρκωτικά».

«Η καθηγήτρια -το ξέρω και από την ίδια αλλά και το επιβεβαίωσα από μαρτυρίες των μαθητών- σε καμία περίπτωση δεν απαίτησε από τη μαθήτρια να βγει έξω, της είπε ότι θα ήταν καλύτερα να κάνει έξω τη μέτρηση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: STAR

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!