Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Star]: Δευτέρα και Τετάρτη οι δυο νέες διασκέψεις του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες
[Star]: Δευτέρα και Τετάρτη οι δυο νέες διασκέψεις του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες

[Star]: Δευτέρα και Τετάρτη οι δυο νέες διασκέψεις του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες

Υπέρ της συνταγματικότητας του νόμου Παππά φέρεται να τάσσεται ο εισηγητής της υπόθεσης Γ.Παπαγεωργίου

​Δυο νέες διασκέψεις, οι οποίες πιθανότατα φέρνουν πιο κοντά την απόφαση για το μείζον θέμα των τηλεοπτικών αδειών και τη συνταγματικότητα του νόμου Παππά, όρισε ο πρόεδρος του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου Νίκος Σακελλαρίου. Οι δυο διασκέψεις θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών τα απογεύματα  (5μ.μ.) της ερχόμενης Δευτέρας και Τετάρτης.

Ηδη μάλιστα ο εισηγητής της υπόθεσης Γιώργος Παπαγεωργίου έχει ξεκινήσει την πρότασή του προς του συναδέλφους του την οποία θα ολοκληρώσει την ερχόμενη Δευτέρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, τάχθηκε υπέρ της συνταγματικότητας του νόμου Παππά (νόμος 4339/2015), με τον οποίο παρακάμφθηκε το ΕΣΡ για την διαδικασία χορήγησης των τηλεοπτικών σταθμών, αλλά και υπέρ της νομιμότητας  των υπουργικών κ.λπ. αποφάσεων που εκδόθηκαν σε επιταγή του εν λόγω νόμου. Βέβαια, ο εισηγητής είχε ζητήσει και να απορριφθούν οι προσφυγές στο προηγούμενο στάδιο, όμως αυτή η εισήγηση απορρίφθηκε από με ψήφους 16-9.

Μετά την ολοκλήρωση της εισήγησης του κ. Παπαγεωργίου θα λάβουν το λόγο οι αντιπρόεδροι και σύμβουλοι Επικρατείας και θα αναπτύξουν τις θέσεις τους επι του Συνταγματικού και των άλλων ζητημάτων που έχουν τεθεί στο τραπέζι της διάσκεψης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: STAR

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!