Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Star]: Μη με χωρίζετε από τον άντρα μου,κινδυνεύει η ζωή μου! Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΦΩΤΙΑ συζύγου στρατιωτικού
[Star]: Μη με χωρίζετε από τον άντρα μου,κινδυνεύει η ζωή μου! Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΦΩΤΙΑ συζύγου στρατιωτικού

[Star]: Μη με χωρίζετε από τον άντρα μου,κινδυνεύει η ζωή μου! Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΦΩΤΙΑ συζύγου στρατιωτικού

Η οδύσσεια μιας εκπαιδευτικού για να ζήσει μαζί με την οικογένεια της

​Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η επιστολή-γροθιά που έστειλε μια εκπαιδευτικός σύζυγος στρατιωτικού στην Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου, ζητώντας βοήθεια, ώστε να εφαρμοστεί το πνεύμα του νόμου και να καταφέρει να ζήσει με τον σύζυγο στην ίδια πόλη και όχι 130 χιλιόμετρα μακριά!

Ας δούμε τα βασικότερα σημεία της επιστολής της απελπισμένης κυρίας:

«Αξιότιμε κύριε πρόεδρε της Ένωσης Στρατιωτικών Ηπείρου.

Ονομάζομαι Α.Μ. (σσ τα στοιχεία είναι στην διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου) είμαι εκπαιδευτικός ειδικότητας ΠΕ-20 Πληροφορικής.

Ο σύζυγος μου είναι συνάδελφος σας στρατιωτικός και υπηρετεί στην Αλεξανδρούπολη. Απευθύνομαι σε εσάς με την ελπίδα να προωθήσετε την επιστολή μου στους αρμοδίους στα υπουργεία, καθώς δεν ξέρω που αλλού να απευθυνθώ….

Την 05 Αυγ 2016 εγκρίθηκε η απόσπασή μου για την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Έβρου, καθώς όπως σας είπα, ο σύζυγός μου υπηρετεί σε μονάδα της Αλεξανδρούπολης.

Την 03 Οκτ 2016 τοποθετήθηκα σε σχολείο του Διδυμοτείχου σε απόσταση 100 χιλιομέτρων μακριά από την οικία μου, μακριά από τον σύζυγο μου και τα δύο ανήλικα τέκνα μας πέντε και δύο ετών.

Την 10 Οκτ. υπέβαλλα αίτηση προς την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Έβρου υπενθυμίζοντας πως πήρα απόσπαση για ένα λόγο, να υπηρετήσω στην περιοχή που υπηρετεί ο σύζυγος μου δηλαδή στην Αλεξανδρούπολη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: STAR

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!