Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Star]: ΑΥΤΟΨΙΑ STAR- Τραγική η κατάσταση στο ΕΚΑΒ! Ασθενοφόρα- ΣΑΚΑΡΑΦΕΣ με 1 εκατομμύριο χιλιόμετρα
[Star]: ΑΥΤΟΨΙΑ STAR- Τραγική η κατάσταση στο ΕΚΑΒ! Ασθενοφόρα- ΣΑΚΑΡΑΦΕΣ με 1 εκατομμύριο χιλιόμετρα

[Star]: ΑΥΤΟΨΙΑ STAR- Τραγική η κατάσταση στο ΕΚΑΒ! Ασθενοφόρα- ΣΑΚΑΡΑΦΕΣ με 1 εκατομμύριο χιλιόμετρα

Ξεχαρβαλωμένη η Υγεία

​Αυτοψία έκανε σήμερα, Τρίτη, το Star και ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Γκούμας, στο κέντρο του ΕΚΑΒ στην Αττική.

Όπως βλέπετε, οι εικόνες επιβεβαιώνουν τις καταγγελίες της Πανελλήνιας ομοσπονδίας εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία που μιλούν για τραγικές ελλείψεις σε ασθενοφόρα και προσωπικό.

Αυτή δυστυχώς είναι η τραγική αλήθεια. Ασθενοφόρα με πάνω από ένα εκατομμύρια χιλιόμετρα στο οδόμετρο κυκλοφορούν σε καθημερινή βάση μεταφέροντας ασθενείς. Ασθενοφόρα που μένουν συνέχεια στην μέση του δρόμου της ώρα της διακομιδής ή την ώρα που πάει να παραλάβει ασθενή.

Η πανελλήνια ομοσπονδία εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία καταγγέλλει την τραγική κατάσταση που βρίσκονται τα ασθενοφόρα αναφέροντας περιστατικά που προκαλούν αγανάκτηση.

Όμως υπάρχουν και τραγικές ελλείψεις προσωπικού. Στην Μαγνησία δεν υπήρχε βάρδια διασώστη με αποτέλεσμα όπως καταγγέλλει ο Προέδρος των εργαζομένων του κέντρου υγείας να χαθεί πολύτιμος χρόνος και να χαθούν δυο ανθρώπινες ζωές.

Δυστυχώς η αυτοψία που κάναμε το πρωί στο κέντρο του ΕΚΑΒ επιβεβαιώνει τις καταγγελίες που μιλούν για 75 ασθενοφόρα οχήματα ακινητοποιημένα με μόνιμες βλάβες. 

Μπήκαμε και στο συνεργείο όπου με έκπληξη είδαμε ότι την ώρα της επισκευής ασθενοφόρου ο θάλαμος του ενός που μεταφέρει ασθενείς ήταν γεμάτος ανταλλακτικά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: STAR

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!