Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Star]: Άρθρο ΦΩΤΙΑ της FAZ για την κυβέρνηση:Το σύστημα Τσίπρα εκμεταλλεύεται ΜΜΕ,τράπεζες,δικαιοσύνη
[Star]: Άρθρο ΦΩΤΙΑ της FAZ για την κυβέρνηση:Το σύστημα Τσίπρα εκμεταλλεύεται ΜΜΕ,τράπεζες,δικαιοσύνη

[Star]: Άρθρο ΦΩΤΙΑ της FAZ για την κυβέρνηση:Το σύστημα Τσίπρα εκμεταλλεύεται ΜΜΕ,τράπεζες,δικαιοσύνη

Μέχρι τη Γερμανία έφτασε ο αντίκτυπος του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες

​Καταπέλτης είναι σημερινό άρθρο της γερμανικής εφημερίδας Frankfurter Allgemeine Zeitung, το οποίο ασχολείται με τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο των ΜΜΕ, της Δικαιοσύνης και των τραπεζών στην Ελλάδα.

«Το σύστημα Τσίπρα εκμεταλλεύεται τα ΜΜΕ, τις τράπεζες και τη δικαιοσύνη» είναι ο τίτλος του άρθρου, ενώ ο υπότιτλος αναφέρει: «Πώς η δημοπρασία για τις τηλεοπτικές άδειες έγινε άθυρμα στα χέρια της ελληνικής κυβέρνησης».

Σε αυτό, ο ανταποκριτής της FAZ στην Ιταλία, Τομπάιας Πίλερ παρουσιάζει αναλυτικά το χρονικό του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες και καταγράφει τις πιέσεις που ασκήθηκαν στον Γιάννη Στουρνάρα, αλλά και το ρόλο που διαδραμάτισε η Attica Bank.

Επίσης αναφέρεται στην αποχώρηση του Χρήστου Καλογρίτσα από το διαγωνισμό, στην έλευση του Ιβάν Σαββίδη, αλλά και στις πιέσεις που δέχονται οι δικαστές του ΣτΕ.

«Η κυβέρνηση Τσίπρα δημιούργησε μέσα σε λίγες εβδομάδες μια ολόκληρη σειρά σκανδάλων γύρω από την τηλεόραση, τις τράπεζες και τη δικαιοσύνη. Ειδικά ο Αλέξης Τσίπρας, που διακήρυσσε περισσότερη δημοκρατία και τον αγώνα κατά της διαφθοράς, κάθε άλλο παρά άμωμος αποδεικνύεται.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: STAR

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!