Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Star]: ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ καταγγελία στο star.gr: Ο ΟΑΣΑ προσέλαβε Dj για τα λεωφορεία με αμοιβή 3.900 ευρώ
[Star]: ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ καταγγελία στο star.gr: Ο ΟΑΣΑ προσέλαβε Dj για τα λεωφορεία με αμοιβή 3.900 ευρώ

[Star]: ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ καταγγελία στο star.gr: Ο ΟΑΣΑ προσέλαβε Dj για τα λεωφορεία με αμοιβή 3.900 ευρώ

Δεν έχουμε λεφτά για ανταλλακτικά και αξιοπρεπείς μετακινήσεις αλλά τουλάχιστον θα… χαλαρώνουμε ακούγοντας τραγούδια

​«Ελλάς το μεγαλείο σου». Αυτή είναι η μόνη φράση που αντηχεί στο μυαλό μας. Ο ΟΑΣΑ προσέλαβε μία γυναίκα για να δουλέψει ως μουσική επιμελήτρια (λαϊκά Dj) σε λεωφορεία… σαράβαλα με αμοιβή 3.900 ευρώ.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο των εργαζομένων του ΟΑΣΑ, Απόστολο Ραφτόπουλο, ο οποίος μίλησε αποκλειστικά στο star.gr, πρόκειται για «μία εικονική πρόσληψη. Δηλαδή πήραν άτομο να βάζει μουσική που ακριβώς; Δεν υπάρχουν καν οι εγκαταστάσεις για να είναι εφικτό κάτι τέτοιο

Απόστολος Ραφτόπουλος

Τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ δεν διαθέτουν ηχοσυστήματα. Ήθελαν απλώς μία θέση για να βολέψουν το δικό τους άτομο και να τελειώσει το πανηγύρι. Η συγκεκριμένη κυρία είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ Πεντέλης και είχε κατέβει στις δημοτικές εκλογές ως υποψήφια δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη  «Πεντέλη εν δράσει» με επικεφαλής τον Αντώνη Φειδοπιάστη». 

Βέρθα Ευθυμιάδου

Εκτός από την επιλογή της μουσικής, η μουσική επιμελήτρια του ΟΑΣΑ ανέλαβε και το σχεδιασμό και προετοιμασία προγραμμάτων μουσικών εκδηλώσεων/δράσεων σε χώρους του Μετρό και άλλους δημόσιους χώρους καθώς και την προετοιμασία/σχεδιασμό της δράσης «Μουσικό Λεωφορείο στον αστικό χώρο».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: STAR

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!