Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Star]: ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ από τους δικαστές: “Επιχειρείται ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ του ΣτΕ”
[Star]: ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ από τους δικαστές: “Επιχειρείται ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ του ΣτΕ”

[Star]: ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ από τους δικαστές: “Επιχειρείται ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ του ΣτΕ”

Εύθραυστη η κατάσταση μεταξύ δικαιοσύνης και κυβέρνησης

​Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσαν η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων Ελλάδος και η Ένωση Διοικητικών Δικαστών στον απόηχο της δημοσιοποίησης των προσωπικών δεδομένων αντιπροέδρου του ΣτΕ που οδήγησαν τον υπουργό Δικαιοσύνης σε πειθαρχική διαδικασία εις βάρος του.

Οι δικαστές καταγγέλουν χωρίς περιστροφές ότι “επιχειρείται  ο εκβιασμός του Συμβουλίου Επικρατείας” και μιλούν για “πλήρη κατάπτωση των δημοσιών ηθών, με την επιστράτευση συκοφαντικών δημοσιευμάτων που παραβιάζουν την ιδιωτική ζωή”.

Η ανακοίνωση καλεί την πολιτεία να παρέμβει, καθώς ο δικαστής που συμμετέχει στη σύνθεση που θα κρίνει τη συνταγματικότητα ή όχι του νομού Παππά, μιλάει για φαινόμενο άκρως νοσηρό που συνδέεται με μεθόδους που μετέρχονται φασιστικά καθεστώτα “.

Η ανακοίνωση που υπογραφούν ο αναπληρών τον πρόεδρο της ΕΔΕ, Παν. Λυμπερόπουλος και η Ειρήνη Γιανναδάκη, πρόεδρος της ΕΔΔ, αναφέρει:

“Οι δικαστές της χώρας παρακολουθούμε με αποτροπιασμό και εξαιρετική ανησυχία την κατάντια στην οποία διολισθαίνουν τα δημόσια ήθη. Με δημοσιεύματα που δεν έχουν να κάνουν με το δημόσιο συμφέρον, την λειτουργία της ενημέρωσης και την εξυπηρέτηση της αλήθειας, η  ιδιωτική ζωή ενός ανθρώπου, δικαστή εγνωσμένου  κύρους, υποκλέπτεται, διαστρέφεται και προσφέρεται βορά στον καραδοκούντα κίτρινο τύπο και το μέρος της κοινής γνώμης που διαμορφώνεται από  αυτόν, φαινόμενο άκρως νοσηρό που συνδέεται με μεθόδους που μετέρχονται φασιστικά καθεστώτα.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: STAR

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!