Δευτέρα, 21 Μαΐου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Star]: Η απάντηση του Iglesias για την πολυτελή του βίλα: «Την αγόρασα γιατί κάλυπτε τα στάνταρ μου»
[Star]: Η απάντηση του Iglesias για την πολυτελή του βίλα: «Την αγόρασα γιατί κάλυπτε τα στάνταρ μου»

[Star]: Η απάντηση του Iglesias για την πολυτελή του βίλα: «Την αγόρασα γιατί κάλυπτε τα στάνταρ μου»

Με μια ανάρτηση στο Facebook το ζεύγος Ιγκλέσιας – Μοντέρο προσπάθησε να κατευνάσει τα τεταμένα πνεύματα στην Ισπανία μετά από την αποκάλυψη της αγοράς ενός σαλέ 540.000 ευρώ.

Ο ηγέτης των Podemos και η σύντροφός του αγόρασαν την πολυτελέστατη βίλα για να στεγάσουν την οικογένειά τους μετά τη γέννηση των δίδυμων αγοριών τους μετά το καλοκαίρι.

«Η κατοικία των 250 τ.μ. στο Γαλαπαγάρ, έξω από τη Μαδρίτη, κτισμένη σε οικόπεδο, 2.000 τ.μ. με πισίνα, κατέστη δυνατόν να αποκτηθεί με σύναψη στεγαστικού δανείου 540.000 ευρώ, που προϋποθέτει καταβολή μηνιαίας δόσης 1.600 ευρώ για 30 χρόνια, την οποία μπορούμε να εξυπηρετήσουμε από τα εισοδήματά μας, ακόμα και μετά από την αφαίρεση του ποσού που παραχωρούμε στο κόμμα από τη βουλευτική μας αποζημίωση», αναφέρουν στην ανάρτησή τους.

Η είδηση της αγοράς της βίλας προκάλεσε σάλο στην Ισπανία, δεδομένου ότι ο μέσος όρος στα στεγαστικά δάνεια είναι 120.000 ευρώ για 24 χρόνια και οι όροι του στεγαστικού του ζεύγους Ιγκλέσιας – Μοντέρο φαντάζουν προκλητικοί.

Αρκετοί χρήστες του Twitter μάλιστα ανάρτησαν δηλώσεις που είχε κάνει ο Ιγκλέσιας το 2012 με τις οποίες ασκούσε τότε κριτική στην αγορά πολυτελούς κατοικίας από υπουργό, αλλά και στην κριτική που ασκούσε πριν από τις εκλογές του 2015 για τους «πολιτικούς που ζουν σε σαλέ και αποκόπτονται από τον κόσμο».

Το ζευγάρι υποστηρίζει ότι έλαβε την απόφαση να αγοράσει αυτήν την κατοικία για να διαφυλάξει την ιδιωτικότητα της προσωπικής του ζωής και για να μεγαλώσει τα παιδιά του στην εξοχή, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: STAR

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!