Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Star]: ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ Γεωργιάδη- Δημητριάδη: «Σε ποιες μίζες αναφερόσασταν;»- «Ανακαλέστε! Με αδικείτε»
[Star]: ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ Γεωργιάδη- Δημητριάδη: «Σε ποιες μίζες αναφερόσασταν;»- «Ανακαλέστε! Με αδικείτε»

[Star]: ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ Γεωργιάδη- Δημητριάδη: «Σε ποιες μίζες αναφερόσασταν;»- «Ανακαλέστε! Με αδικείτε»

Tι ειπώθηκε μεταξύ τους στην Ολομέλεια της Βουλής

Έντονη ήταν η αντιπαράθεση στην Ολομέλεια της Βουλής μεταξύ του Άδωνη Γεωργιάδη και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Δημητριάδη.

«Η ΝΔ είναι υπέρ της φιλελευθεροποίησης της οικονομίας μας για να έχουμε επιτέλους οικονομική πρόοδο. Γιατί βεβαίως, οικονομική πρόοδο δεν θα έχουμε με το οικονομικό μοντέλο της Κούβας, που πήγε ο Τσίπρας τώρα εκεί να προσκυνήσει, αλλά με το οικονομικό μοντέλο της φιλελεύθερης οικονομίας. Εντάξει ας ψηφίζει τη φιλελεύθερη οικονομία στη Βουλή και ας προσκυνάει και τον Κάστρο. Δεν χάλασε ο κόσμος» είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης από το βήμα της Βουλής και συνέχισε: 

«Κλείνω με ένα θέμα πιο σημαντικό. Βλέπω τον συνάδελφο τον κ.Δημητριάδη» και απευθυνόμενος στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ είπε:

«Είδα μία συνέντευξη σας, στην οποία είπατε ότι το ΤΑΙΠΕΔ κάνει ιδιωτικοποιήσεις μόνο και μόνο για να παίρνουν μίζες οι ταϊπεδητζήδες. Επειδή πρόεδρος ήταν ο κ. Πιτσιόρλας, ο οποίος έγινε και υφυπουργός, θα ήθελα να μου εξηγήσετε σε ποιες μίζες αναφερόσασταν, σε ποιους ταϊπεδητζήδες, κι αν επιμένετε στην δήλωσή σας. Θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι είστε βουλευτής. Δεν θα τα λέτε στο καφενείο, τώρα γίνεστε σοβαρός».

Ο κ. Δημητριάδης ζήτησε και πήρε το λόγο για να απαντήσει.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: STAR

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!