Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
12 °C 7 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
9 °C 13 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Star]: Αυτοψία Star: Βρεφονηπιοκόμος καταγγέλλει κακοποιήσεις παιδιών σε βρεφονηπιακό σταθμό
[Star]: Αυτοψία Star: Βρεφονηπιοκόμος καταγγέλλει  κακοποιήσεις  παιδιών σε βρεφονηπιακό σταθμό

[Star]: Αυτοψία Star: Βρεφονηπιοκόμος καταγγέλλει κακοποιήσεις παιδιών σε βρεφονηπιακό σταθμό

Κατάθεση στην αστυνομία έδωσε το πρωί η βρεφονηπιοκόμος που κατήγγειλε ότι σε βρεφικό σταθμό του Δήμου Ασπροπύργου κακοποιούσαν δίχρονα παιδάκια, στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας για την αναζήτηση ευθυνών. Σύμφωνα με την ίδια τα παιδιά ζούσαν ένα μαρτύριο.

Φίλερ «Έδερναν τα παιδιά »

Σύμφωνα με την καταγγέλλουσα : Τραβάγαν τη μπλούζα, τα μαλλάκια τραβάγανε. Τα γυρίζανε μπρούμυτα για να μην ακούγεται το κλάμα τους. Μαλακισμένα, μπάσταρδα. Δεν είπες ποτέ «τι είναι αυτά που κάνετε;» – Έχω πει. Η κατάθεση μου υπάρχει. – Και οι τρεις; (βρεφονηπιοκόμοι) Ναι. Εγώ πριν δύο χρόνια μίλησα και πολλοί κάνανε πίσω από τη δουλειά.

Το 2016 δύο κοπέλες οι οποίες έκαναν την πρακτική τους στον συγκεκριμένο βρεφικό σταθμό επικοινώνησαν με τους γονείς όπως μας λένε οι ίδιοι και τους είπαν ότι τα παιδιά τους υφίστανται καθημερινά μια βάρβαρη συμπεριφορά τόσο από την διευθύντρια του σχολείου όσο και από τις δύο βρεφονηπιοκόμους.

Φίλερ « Το παιδί μου υπέφερε»

Σύμφωνα με τον πατέρα του θύματος τόνισε δήλωσε πως: Είχαν λεκτική βία στα παιδιά . Πτώματα, βρωμιάρικα, μαλακισμένα και πάει λέγοντας. Το πιο δύσκολο είναι η ψυχολογική βία που περνάει το παιδί αυτό, που δεν μπορεί να εκφράσει τα συναισθήματα του, δεν μπορεί να μιλήσει.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: STAR

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!