Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Sportdog]: Στο φως ΤΕΡΑΣΤΙΟ οικονομικό σκάνδαλο στην ΕΠΟ!
[Sportdog]: Στο φως ΤΕΡΑΣΤΙΟ οικονομικό σκάνδαλο στην ΕΠΟ!

[Sportdog]: Στο φως ΤΕΡΑΣΤΙΟ οικονομικό σκάνδαλο στην ΕΠΟ!

Με ανακοίνωσή της η Επιτροπή Εξομάλυνσης γνωστοποίησε ότι οι προηγούμενες διοικήσεις της ΕΠΟ άφησαν ανεξόφλητη οφειλή ύψους 3,4 εκατ. ευρώ στην εταιρία «Εθνική Factors» με συνέπεια την κατάσχεση των εταιρικών λογαριασμών της Ομοσπονδίας!

Χαρακτηριστικά, σημειώνεται πως αντί οι πληρωμές να γίνονται όπως έπρεπε στην εταιρεία Εθνική Factors Α.Ε για τη σύμβαση που είχε υπογραφεί για παροχή ταξιδιωτικών υπηρεσιών, γίνονταν για απόλυτα αδικαιολόγητο και ανεξήγητο ως τώρα λόγο στην Eurostar (Travel Plan)!

Η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή παρέπεμψε τον φάκελο τον φάκελο στους αρμόδιους Οικονομικούς Εισαγγελείς και στις αρμόδιες οικονομικές αρχές ενώ για το θέμα ενημερώθηκε και ο επιτετραμμένος της FIFA στην Ελλάδα Κωστάκης Κουτσοκούμνης, ο οποίος εξέφρασε την απόλυτη στήριξή του σε κάθε προσπάθεια επιβολής της νομιμότητας και της διαφάνειας στο ποδόσφαιρο.

Η ανακοίνωση της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδία:

«Στις 07.11.2016 η εταιρεία «Εθνική Factors» εξέδωσε την υπ. αριθμ. 6687/2016 δικαστική διαταγή πληρωμής ύψους 3.373.481,40 εκ. ευρώ εις βάρος της ΕΠΟ. Η διαταγή πληρωμής αφορούσε οφειλές της ΕΠΟ που δημιουργήθηκαν από προηγούμενες διοικήσεις, με αφορμή σύμβαση συνεργασίας για παροχή ταξιδιωτικών υπηρεσιών με την εταιρεία Eurostar (Travel Plan) από το έτος 2010 έως τον Ιούλιο του 2016, η οποία είχε εκχωρήσει τα δικαιώματα της συγκεκριμένης σύμβασης στην προαναφερθείσα εταιρεία και είχε σχετικά ενημερώσει την ΕΠΟ.

Η ενημέρωση αυτή υλοποιήθηκε μέσω 54 γραπτών αναγγελιών απαιτήσεων (η πρώτη εξ αυτών στις 06.04.2012), οι οποίες είχαν γίνει στην ΕΠΟ από την Eurostar (Travel Plan) και από την εταιρεία “Εθνική Factors Α.Ε.”, όπου ρητά αναφέρετο ότι “μόνον η Εθνική Factors A.E.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: SPORTDOG

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!