Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Sportdog]: Οι στάσιμοι και οι μη εξελίξιμοι δεν έχουν θέση πια στην ΑΕΚ
[Sportdog]: Οι στάσιμοι και οι μη εξελίξιμοι δεν έχουν θέση πια στην ΑΕΚ

[Sportdog]: Οι στάσιμοι και οι μη εξελίξιμοι δεν έχουν θέση πια στην ΑΕΚ

Ο Κώστας Μιαούλης γράφει για το χάλι που εμφανίστηκε στο γήπεδο της Καρδίτσας μετά το 2-0, για τους στάσιμους ή τους έχοντες νοοτροπία Δημοσίου και είναι προφανές πως δεν χωρούν πλέον στην ομάδα.

Επειδή όλοι κάνουμε σφάλματα, έτσι θεωρώ πως κι αυτά αποτελούν κομμάτι του παιχνιδιού στο άθλημα που όλοι παρακολουθούμε και μας απασχολεί. Το ζητούμενο είναι να προσπαθείς πάντοτε να γίνεις καλύτερος και να μην αντιμετωπίζεις αυτό από το οποίο βιοπορίζεσαι ως άλλη μια μέρα στη δουλειά. Το πρόβλημα στην ΑΕΚ αυτή τη στιγμή, ίσως μεγαλύτερο κι από το ποιοι πρέπει να έρθουν για να ενισχύσουν ουσιαστικά την ομάδα, είναι το πόσοι μπορούν να μείνουν και ν’ αντέξουν. Κι ασφαλώς δεν ρίχνω σε αυτούς το φταίξιμο που βρίσκονται στην ΑΕΚ. Δεν είδαν φως και μπήκαν. Τουλάχιστον απαιτώ να υπάρχει μία προσπάθεια από μεριάς τους. Κι αναφέρομαι σε παίκτες που ίσως να έχουν να παίξουν καλό παιχνίδι κι 1-1.5 χρόνο.

Πάρα πολλοί άνθρωποι πιστέψαμε στις ικανότητες του Ανέστη την περασμένη σεζόν. Σε σύγκριση με έναν άλλο μέτριο ως κακό τερματοφύλακα όπως ήταν ο Μπαρόχα, είχε ουσιαστική συμβολή στο σερί της «Ένωσης» έπαιξε στον τελικό.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: SPORTDOG

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!