Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Sportdog]: Πρόστιμο-βόμβα της UEFA στην ΕΠΟ για Πανιώνιο!
[Sportdog]: Πρόστιμο-βόμβα της UEFA στην ΕΠΟ για Πανιώνιο!

[Sportdog]: Πρόστιμο-βόμβα της UEFA στην ΕΠΟ για Πανιώνιο!

Ακόμα… κυνηγάει το ελληνικό ποδόσφαιρο η καλοκαιρινή αδειοδότηση του Πανιωνίου. Ζητούνται άμεσα απολύσεις!

Πρόστιμου ύψους 50 χιλ. ευρώ επέβαλε η UEFA στην ΕΠΟ για την σκανδαλώδη αδειοδότηση του Πανιωνίου από την επιτροπή αδειοδότησης το περασμένο καλοκαίρι, με την ευρωπαϊκή Ομοσπονδία να ζητεί την άμεση αντικατάσταση όλων των μελών της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής!

Συνεδρίασε την Πέμπτη 1/12/2016, η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κι έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

•Η Ε.Π.Ο., με ομόφωνη απόφαση των μελών της ΠΔΕ, θα καταθέσει για την υπόθεση «Eurostar» μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου, καθώς και αγωγή κατά της εταιρείας Eurostar (Travel Plan).

Ο φάκελος της υπόθεσης θα παραπεμφθεί άμεσα και στην Επιτροπή Δεοντολογίας.

Aνατίθεται στον δικηγόρο κ. Δ. Αναστασόπουλο η περεταίρω νομική υποστήριξη της Ε.Π.Ο. στην αντιδικία με την εταιρεία «Eurostar».

•Σε εφαρμογή του άρθρου 15, παράγραφοι β., γ., και δ. του καταστατικού της Ε.Π.Ο. αποβάλλεται από την δύναμη της Ομοσπονδίας το σωματείο «Ηράκλειο Αθλητική Ένωση» που εδρεύει στο Ηράκλειο Αττικής.

Το εν λόγω σωματείο χρησιμοποιήθηκε σε προσφυγή κατά της Ομοσπονδίας στην τακτική δικαιοσύνη, κατά παράβαση καταστατικών διατάξεων της ΕΠΟ.

Η απόφαση της ΠΔΕ θα ανακληθεί σε επόμενη συνεδρίαση, εφόσον το σωματείο διαγράψει από το μητρώο του ως αύριο 02.12.2016 και ώρα 14.00 το μέλος του που προχώρησε στην παραπάνω ενέργεια.

Η απόφαση θα κοινοποιηθεί σήμερα στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών για περεταίρω ενέργειες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: SPORTDOG

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!