Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Sportdog]: Προειδοποίηση Κουτσοκούμνη για GREXIT
[Sportdog]: Προειδοποίηση Κουτσοκούμνη για GREXIT

[Sportdog]: Προειδοποίηση Κουτσοκούμνη για GREXIT

Με τοποθέτηση του στο Facebook, ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης έκανε λόγο για κρίσιμη μέρα αναφορικά με την προσφυγή που έχει κατατεθεί και τονίζει πως πιθανή επιτυχία, δεν θα σημάνει απαραίτητα και την αποβολή της ΕΠΟ από τη FIFA

Ο Κύπριος παράγοντας επισημαίνει πως σε ανάλογες περιπτώσεις αυτό έγινε, ενώ πρόσθεσε πως διασφαλίζεται η μόνιμη και οριστική διαγραφή του σωματείου που προσφεύγει σύμφωνα με το καταστατικό ΕΠΟ και FIFA.

Θυμίζουμε πως ο Ανδρέας Μαλάτος ζητά την ακύρωση του ορισμού της Επιτροπής Εξομάλυνσης. Στην προσφυγή του ο καθηγητής αθλητικού δικαίου υποστηρίζει πως ο ορισμός της από την παγκόσμια Ομοσπονδία… «παραβιάζει ευθέως και προκλητικώς την έννομη και συνταγματική μας τάξη, αφού βασίζεται αποκλειστικά στις δικές της καταστατικές διατάξεις».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Κωστάκη Κουτσοκούμνη για το θέμα:

«ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κανείς δεν μπορεί να διασφαλίσει ότι τυχόν επιτυχία της προσφυγής δεν θα σημαίνει και την αποβολή της ΕΠΟ από την ΦΙΦΑ. Σε ανάλογες περιπτώσεις αυτό έγινε !!!

Αυτό που μπορεί να διασφαλιστεί είναι η μόνιμη και οριστική διαγραφή του σωματείου που προσφεύγει σύμφωνα με το καταστατικό ΕΠΟ και ΦΙΦΑ.

Κρίσιμη μέρα σήμερα…»

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: SPORTDOG

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!