Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Sportdog]: “Ολα γίνονται για τη Super League”…
[Sportdog]: “Ολα γίνονται για τη Super League”…

[Sportdog]: “Ολα γίνονται για τη Super League”…

Για όλες τις εξελίξεις στη Football League πριν το ΔΣ της Τετάρτης (19/10), στο οποίο θα κριθεί αν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα, μίλησε ο πρόεδρος του συνεταιρισμού, Στέλιος Σφακιανάκης.

Αναλυτικά όσα είπε ο πρόεδρος της Football League στο ΣΠΟΡ FM:

Για την κατάσταση που επικρατεί στην Football League: “Είναι δύσκολη η κατάσταση. Υπάρχει μια απόφαση, που ελήφθη από εμένα, παίρνω προσωπικά την ευθύνη. Μετά από κάποια έγγραφα των ΠΑΕ που είχα ζητήσει, τα οποία είναι ενδεικτικά της κατάστασης και ανακοινώσαμε την έναρξη του πρωταθλήματος για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Οπως προβλέπεται από το καταστατικό, οι επείγουσες αποφάσεις λαμβάνονται από τον πρόεδρο, αλλά πρέπει να επικυρωθεί από το συμβούλιο. Αν δεν επικυρωθεί στο αυριανό συμβούλιο από την πλειοψηφία του ΔΣ πρωτάθλημα θα αναβληθεί ξανά”.

Για το αν έχει εκτίμηση τι θα γίνει στο αυριανό συμβούλιο: “Δεν υπάρχει κάποια εκτίμηση, είναι οριακά τα ναι και τα όχι. Αύριο θα γίνει μια συζήτηση που θα καθορίσει τι θα κάνουμε. Πάει πάρα πολύς καιρός, έχουν περάσει έξι αγωνιστικές πια. Πιστεύω ότι η δράση είναι πιο εποικοδομητική από την αδράνεια.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: SPORTDOG

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!