Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Sportdog]: Αλλαγή τώρα στην Football League!
[Sportdog]: Αλλαγή τώρα στην Football League!

[Sportdog]: Αλλαγή τώρα στην Football League!

Οι συνεχόμενες αναβολές έναρξης της Football League, η δυσκολία εύρεσης βασικού χορηγού για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής και οι έντονοι προβληματισμοί των ομάδων έβαλαν τον Απόστολο Αναστασόπουλο σε σκέψεις και αναλύει.

Είναι γνωστό σε όλους πως η δεύτερη Εθνική κατηγορία τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζετε από το φίλαθλο κοινό με απαξίωση. Αυτό συμβαίνει, κυρίως, λόγω του κακού θεάματος που παρουσιάζουν οι αγώνες του πρωταθλήματος αλλά και λόγω των «σκιών» για την διαφάνεια των αγώνων. Επιπλέον, τα τελευταία χρόνια αποτελεί σύνηθες φαινόμενο η αποχώρηση ομάδων από το πρωτάθλημα εξαιτίας οικονομικών προβλημάτων που δεν τους επιτρέπουν να ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους.
Όλα αυτά, λοιπόν, αποτελούν αποτρεπτικούς παράγοντες για χορηγούς και φιλάθλους. Το προϊόν, πέρα από απαξιωμένο, είναι και ανελκυστικό με αποτέλεσμα οι ομάδες να μην έχουν τα απαιτούμενα χρήματα για να καλύψουν τις υποχρεώσεις τους. Αυτό μας υποδεικνύει η ατελέσφορη προσπάθεια του κ. Σφακιανάκη, Προέδρου της Football League, ο οποίος από την ημέρα της εκλογής του δεν έχει καταφέρει να εξασφαλίσει τηλεοπτική στέγη για το πρωτάθλημα (Θα δείχνει έναν αγώνα η ΕΡΤ3 ενώ μέχρι πέρυσι είχε τα δικαιώματα ο ΟΤΕ TV και έδειχνε τουλάχιστον τρία παιχνίδια την αγωνιστική) αλλά ούτε και βασικό χορηγό του πρωταθλήματος (μέχρι πέρυσι ήταν ο ΟΠΑΠ αλλά φέτος υπάρχει δυσκολία στην εύρεση χορηγού λόγω και της μη συστηματικής τηλεοπτικής κάλυψης των αγώνων).

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: SPORTDOG

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!