Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Sportdog]: Αυτόν τον προπονητή να πάρει ο Παναθηναϊκός!
[Sportdog]: Αυτόν τον προπονητή να πάρει ο Παναθηναϊκός!

[Sportdog]: Αυτόν τον προπονητή να πάρει ο Παναθηναϊκός!

Τρελά κέφια από τον Αλέφαντο, προτείνει αντι-Στραματσιόνι και σύστημα για τους “πράσινους”! Φωνή σε Μπέντο: “Μην τον κρύβεις αυτόν, θα ξεσηκώσει το γήπεδο!”.

Ο μεγαλύτερος γκαφατζής ήταν ο τερματοφύλακας ο Στιλ. Τέτοια γκολ δεν τρώνε ούτε αρχάριοι στην παιδική χαρά. Τον κρέμασαν και τους κρέμασε κυριολεκτικά. Κάνει και λάθος τακτική ο Στραματσόνι. Ο Λεντέσμα είναι τεχνικάκος αλλά πέρασαν τα χρόνια. Αργός παίκτης, τον μάρκαρε ο προπονητής τής Ξάνθης έξυπνα. Ο Ζέκα δίπλα χαμάλης, αλλά δεν προσφέρει επιθετικά. Με ρωτάει ο Σινάνογλου για Ζέκα και Εθνική. Για την Εθνική καλός είναι γιατί έχουμε φτώχεια στα χαφ. Ο Ζέκα έχει πολλή ταχύτητα, κάτι που λείπει από την Εθνική μας.

Συνεχίζουμε με Παναθηναϊκό, χαφ αριστερό έπρεπε να παίζει ο Λουντ και όχι πίσω από τον Μπεργκ. Διότι είναι σα να βάζεις μαζί Αμερική με Ρωσία. Δεν μπορούν να συνδυαστούν αυτοί οι δύο, δεν μπορούν να κάνουν το 1-2, ο Μπεργκ είναι τεχνίτης, ενώ ο Λουντ είναι άτεχνος. Ό,τι κάνει είναι με την αντοχή του και με το δυναμικό του στυλ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: SPORTDOG

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!