Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Sport24]: Special Olympics 2016: Κάθε φέτος και καλύτερα!
[Sport24]: Special Olympics 2016: Κάθε φέτος και καλύτερα!

[Sport24]: Special Olympics 2016: Κάθε φέτος και καλύτερα!

Κάθε φέτος και καλύτερα! Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η ΚΑΕ Άρης. πήρε μέρος στον εορτασμό της 13ης Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Μπάσκετ Special Olympics 2016. Η ανταπόκριση και η επιτυχία της εκδήλωσης, η οποία έλαβε χώρα στο “Nick Galis Hall”, ήταν πολύ μεγαλύτερη σε σχέση με πέρυσι και άπαντες έφυγαν από το γήπεδο με ένα μεγάλο χαμόγελο ζωγραφισμένο στα χείλη.

Το «παρών» έδωσε η αντρική ομάδα του Άρη και τα τμήματα υποδομής του συλλόγου. Στους αγώνες πήραν μέρος οι εξής ομάδες: ΓΕΛ Πεύκων, ΠΒΜ ΟΑΕΔ Λακκιάς, Σύλλογος Συνδρόμου Down Ελλάδας, Τμήματα Γυμνασίου & Λυκείου του ΤΕ.Ε Ειδικής Αγωγής Θεσσαλονίκης και Special Olympics Hellas Θεσσαλονίκης.

Όλοι τους έπαιξαν μπάσκετ με τους αθλητές των Special Olympics και πρόσφεραν, αλλά και πήραν, μεγάλη χαρά. Τόσο στους αθλητές, όσο και στον αρκετό κόσμο που παρακολούθησε την εκδήλωση. Οι καλαθοσφαιριστές του Άρη έδωσαν τις… καλύτερες ασίστ της ζωής τους στους αθλητές των Special Olympics, οι οποίοι αποθεώνονταν σε κάθε καλάθι που πετύχαιναν.

 

Στο τέλος των αγώνων έγιναν και οι απαραίτητες απονομές από τον εντεταλμένο σύμβουλο ΚΑΕ Άρης, Εμμανουήλ Λάσκαρη και τον πρόεδρο των Special Olympics, Διονύση Κοδέλλα.

Οι δηλώσεις μετά το τέλος των αγώνων:

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΛΑΣΚΑΡΗΣ (εντεταλμένος σύμβουλος ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε.):«Πρέπει να προσπαθήσουμε να γίνει θεσμός αυτή η διοργάνωση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: SPORT24

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!