Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Sport24]: Σαββίδης: “Λάθος που δεν πούλησα τον Κλάους”
[Sport24]: Σαββίδης: “Λάθος που δεν πούλησα τον Κλάους”

[Sport24]: Σαββίδης: “Λάθος που δεν πούλησα τον Κλάους”

Αποκαλύψεις που θα συζητηθούν από τον Ιβάν Σαββίδη στην πρώτη ομιλία του ως πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ την Δευτέρα στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ. Ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου ανέλυσε τον μαξιμαλιστικό τρόπο σκέψης του βάζοντας ως πρώτο στόχο να κάνει τον ΠΑΟΚ ένα από τα πρώτα 20 brand name της Ευρώπης.

Αυτή ήταν η ομιλία της τετραετίας. Μια ομιλία 11.000 λέξεων με τον Ιβάν Σαββίδη μέσα σε περισσότερες από τρεις ώρες στο Δ.Σ. της ΠΑΕ, για πρώτη φορά ως πρόεδρος, να κάνει μία πλήρη ανασκόπηση της τετραετίας του ως μεγαλομέτοχος.

Μίλησε για το ιδεολογικό υπόβαθρο της κίνησής του να πάρει την ομάδα το 2012, παρότι μέλη της οικογένειας του ΠΑΟΚ τον συμβούλευαν να την αφήσει να πέσει στη Γ΄ Εθνική, τονίζοντας ότι έχει επενδύσει στην ανάπτυξη του συλλόγου 90 εκατ. ευρώ. Σημείωσε την επιθυμία να μη φύγει ποτέ από τον σύλλογο αλλά να τον αναπτύξει με τέτοιο τρόπο ώστε να μην έχει ανάγκη τα χρήματά του.

Κι ακόμη έβαλε ως στόχο να κάνει τον ΠΑΟΚ ένα από τα 20 ισχυρότερα brand name της Ευρώπης και φυσικά την κορυφαία ελληνική ομάδα.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: SPORT24

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!