Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Sport24]: Προπονητής αποζημιώνει με 4.500.000 ευρώ την Κρίσταλ Πάλας γιατί “έκλεψε” μπόνους
[Sport24]: Προπονητής αποζημιώνει με 4.500.000 ευρώ την Κρίσταλ Πάλας γιατί “έκλεψε” μπόνους

[Sport24]: Προπονητής αποζημιώνει με 4.500.000 ευρώ την Κρίσταλ Πάλας γιατί “έκλεψε” μπόνους

Βαρύς έπεσε ο “πέλεκυς” της δικαιοσύνης για τον προπονητή της Γουέστ Μπρομ, Τόνι Πιούλις, ο οποίος εξαπάτησε την πρώην ομάδα του, Κρίσταλ Πάλας, για να αποσπάσει το μπόνους της παραμονής στην Premier League.

Η έφεση του έμπειρου προπονητή απορρίφθηκε και το δικαστήριο απεφάνθη ότι το 2014 ο Άγγλος προσπάθησε να εκμαιεύσει εκατομμύρια ευρώ από την πρώην ομάδα του.

Ο Πιούλις είχε προσληφθεί στην Κρίσταλ Πάλας τον Νοέμβριο του 2013, μετά από οκτώ χρόνια στην Στόουκ. Τον Αύγουστο του 2014, όμως, με την Πάλας να παραμένει στην κατηγορία, απαίτησε να λάβει το μπόνους της παραμονής που ανερχόταν σε 2.340.000 ευρώ.

Ο ιδιοκτήτης του συλλόγου, Στιβ Πάρις, είχε καταβάλει το μπόνους δύο εβδομάδες πριν από την καταληκτική ημερομηνία κατά την οποία ήταν υποχρεωμένος να επιβραβεύσει την πορεία της ομάδας, ωστόσο δύο ημέρες αργότερα ο Πιούλις παραιτήθηκε για να αναλάβει την Γουέστ Μπρομ!

Τον Μάρτιο του 2016, μία επιτροπή διαμεσολάβησης της Premier League δικαίωσε την Κρίσταλ Πάλας και αποφάσισε την επιστροφή του μπόνους από τον Πιούλις, ο οποίος θα έπρεπε να καλύψει με 1.170.000 ευρώ τα δικαστικά έξοδα καθώς και τη ζημιά από την παράβαση των όρων του συμβολαίου του.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: SPORT24

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!