Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
17 °C 10 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
14 °C 2 kmh
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Sport24]: Το “ναι μεν, αλλά” της EuroLeague για τα παράθυρα
[Sport24]: Το “ναι μεν, αλλά” της EuroLeague για τα παράθυρα

[Sport24]: Το “ναι μεν, αλλά” της EuroLeague για τα παράθυρα

Η EuroLeague έδειξε καλή πρόθεση με την ανακοίνωσή της, αλλά η λύση για τα “παράθυρα” των προκριματικών είναι ακόμα πολύ μακριά. Η ελπίδα να μην… διασυρθεί το μπάσκετ και το Φεβρουάριο.

Η ανακοίνωση της EuroLeague άφησε ανοιχτό… παράθυρο ελπίδας για τον Φεβρουάριο, όμως στην πραγματικότητα μοιάζει περισσότερο με επικοινωνιακό τρικ, παρά με αληθινή προσπάθεια να βρεθεί η χρυσή τομή στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Η EuroLeague παραμένει προσηλωμένη στην προσπάθεια που γίνεται να γίνει ένας εποικοδομητικός διάλογος με την FIBA, προκειμένου να αποφευχθούν καταστάσεις όπως αυτές του περασμένου Νοεμβρίου στους αγώνες των εθνικών ομάδων και ελπίζει ότι η τελευταία πρόταση που θα καταταθεί θα το καταφέρει αυτό“, ήταν ο επίλογος της ενημέρωσης από την Βαρκελώνη, που έγινε αποδεκτή από το σύνολο τον ΜΜΕ στην Ευρώπη με θετικά σχόλια, μόνο και μόνο γιατί όλοι ενδιαφέρονται για το καλό του αθλήματος και δεν μπαίνουν στα παιχνίδια εξουσίας ανάμεσα σε FIBA και EuroLeague.

Ομως πρόταση καινούργια δεν έπεσε στο τραπέζι, μόνο ευχές διαβάσαμε και επιθυμία για εποικοδομητικό διάλογο. Βέβαια κάτι τέτοιο δεν γίνεται με εκατέρωθεν ανακοινώσεις, γίνεται με ένα τρόπο. Αν καθίσουν οι δύο πλευρές στο ίδιο τραπέζι και συζητήσουν επί της ουσίας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: SPORT24

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!