Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Sport24]: Κράξιμο – αποθέωση 90 λεπτά δρόμος…
[Sport24]: Κράξιμο – αποθέωση 90 λεπτά δρόμος…

[Sport24]: Κράξιμο – αποθέωση 90 λεπτά δρόμος…

Μια ομάδα τη σχολιάζουν πολλοί. Τη σχολιάζουν οι οπαδοί της, οι δημοσιογράφοι, αλλά και όσοι είναι στο χώρο και απλά βρίσκονται σε άλλα “στρατόπεδα”. Άλλοι γνωρίζουν καλά τη δουλειά, άλλοι καθόλου. Άλλοι έχουν κλωτσήσει το τόπι, άλλοι είναι θεωρητικοί.

 Λόγιοι, που μπορούν να σε βγάλουν από τα “ρούχα” σου, γιατί στο μπλα μπλα και στην ανάλυση είναι καλοί, αλλά εκ του ασφαλούς. Αδυνατώντας να καταλάβουν τι μπορεί να γίνεται στα αποδυτήρια γιατί απλά δεν έχουν περάσει από αυτά. Μη γνωρίζοντας ότι κάθε ομάδα έχει νόμους, γιατί οι μόνοι που ξέρουν είναι το απαγορευτικό στους δρόμους και το “μη πετάτε τα χαρτιά στη λεκάνη και βουλώσει”.

Πάμε να δούμε παρέα τι έχουν κάνει οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, που είτε χάνουν είτε κερδίζουν, κουβαλάνε ένα πολύ βαρύ φορτίο και αυτό προσωπικά εγώ τους το αναγνωρίζω. Κουβαλάνε αυτήν τη βαριά φανέλα πάνω τους…

Στο επίσημο site της ομάδας υπάρχουν 31 παίκτες με τις φωτογραφίες τους. Οφείλω να αναφερθώ σε όλους, απλά κάποιοι δεν θα σχολιαστούν γιατί πολύ απλά οι άνθρωποι, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, δεν έχουν εμφανιστεί στο γήπεδο.

Με τη σειρά που είναι τοποθετημένοι στο site, με αυτή τους “απλώνω” και  σε αυτό το κείμενο, προς αποφυγή παρεξηγήσεων:

Λευτέρης Χουτεσιώτης: Δεν παίζει, δεν κρίνεται.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: SPORT24

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!