Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
17 °C 3 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
14 °C 2 kmh
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Sport24]: Η γραμμή που πρέπει να περάσει η ΑΕΚ
[Sport24]: Η γραμμή που πρέπει να περάσει η ΑΕΚ

[Sport24]: Η γραμμή που πρέπει να περάσει η ΑΕΚ

Φτάσαμε στο σήμερα, 7 Δεκέμβρη 2017 με την ΑΕΚ να έχει μπροστά της ένα βράδυ (βραδάκι που θα χει πια προκριθεί;) σπουδαίας πρόκλησης κι (εφόσον το εκμεταλλευτεί) μελλοντικής κληρονομιάς. Όπως το είπε ο Χιμένεθ «να βάλουμε αυτή τη σελίδα στην ιστορία της ομάδας» .

Αυτό ακριβώς διακυβεύεται απόψε… Το να γίνει η αναμέτρηση κάτι που ο κόσμος της Ένωσης θα αναπολεί με χαρά ή και νοσταλγία, η πρώτη ξεχωριστή ευρωπαϊκή κατάκτηση μετά το πέρασμα από τα τούνελ των μικρότερων κατηγοριών. Ειδάλλως θα είναι απλά κάτι που θα έχει μείνει στη μέση, το φινάλε μίας καλής πορείας, δίχως την ολοκλήρωση, χωρίς την κορύφωση. Και θα φέρει στεναχώρια, διότι η ΑΕΚ, αληθινά την αξίζει αυτή την πρόκριση.

Συζητιούνται πολλά για το οικονομικό όφελος της υπόθεσης. Ασφαλώς και δεν είναι αμελητέο το επιπλέον ποσό, ωστόσο δεν είναι αυτό που στην προκείμενη περίπτωση αλλάζει κάτι σημαντικά στην ιστορία. Μην τρέφετε αυταπάτες ότι η ΑΕΚ θα αρχίσει να ξοδεύει στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου, διότι απλά δεν θα συμβεί, ο οικονομικός προγραμματισμός είναι πολύ συγκεκριμένος και δεν θα παρεκκλίνει της πορείας και λογικής του.

Δεν το αναφέρω για να δικαιολογήσω κάτι, απλώς το καταγράφω ως μια ωμή πραγματικότητα. Είτε δύο εκατ. ευρώ παραπάνω, είτε 200.000 λιγότερα, η Ένωση θα κινηθεί με τον ίδιο τρόπο: Ψάχνοντας για καλές περιπτώσεις ελεύθερων παικτών η δανεικών με προοπτική αγοράς στο μέλλον, κοιτώντας παράλληλα για ευκαιρίες αγοράς τύπου Τσόσιτς.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: SPORT24

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!