Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
35 °C 6 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
28 °C 19 kmh
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Sport24]: Εξώδικο της Super League στη NOVA για μη αποπληρωμή δόσης
[Sport24]: Εξώδικο της Super League στη NOVA για μη αποπληρωμή δόσης

[Sport24]: Εξώδικο της Super League στη NOVA για μη αποπληρωμή δόσης

Τι και αν χθες (3/8) έβγαινε κλίμα συναίνεσης μετά το Δ.Σ. της Super League για το τηλεοπτικό συμβόλαιο και τον τρόπο διεξαγωγής του νέου πρωταθλήματος. Αυτό που άπαντες έλεγαν μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης, ήταν πως υπάρχει συμβόλαιο εν ισχύ με τη NOVA και άπαντες θα πρέπει να το τηρήσουν στο ακέραιο.

Στο πλαίσιο αυτό, η Super League προχώρησε σε εξώδικο προς το συνδρομητικό κανάλι, καθώς δεν καταβλήθηκε η δόση για το νέο πρωτάθλημα, η οποία θα έπρεπε να έχει καταβληθεί από τις 28 Ιουλίου. Επομένως, όταν οι παράγοντες έλεγαν πως υπάρχει συμβόλαιο σε ισχύ, εννοούσαν πως η NOVA έχει και οικονομικές υποχρεώσεις απέναντι στις ομάδες.

Οι 12 μικρομεσαίες ομάδες πήραν την πρωτοβουλία γι αυτή την κίνηση, επικαλούμενες προβλήματα ρευστότητας λόγω της μη καταβολής της δόσης, λέγοντας μάλιστα πως προβλέπεται και σχετική ρήτρα. Θέλουν με αυτό τον τρόπο να πιέσουν για την άμεση καταβολή των χρημάτων εκ μέρους του καναλιού.

Στον αντίποδα, χθες (3/8) δεν αποφασίστηκε τίποτα απ’ αυτά που ήθελε η NOVA. Ούτε αποδοχή μείωσης συμβολαίου, ούτε μείωση ομάδων, παρά μόνο το ότι παραμένουν ως έχουν τα playoffs για τις θέσεις 2-5.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: SPORT24

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!