Κυριακή, 19 Νοεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
14 °C 2 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
13 °C 3 kmh
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Sport24]: Διάψευση Πρέλεβιτς: “Δεν φιμώνουμε κανέναν”
[Sport24]: Διάψευση Πρέλεβιτς: “Δεν φιμώνουμε κανέναν”

[Sport24]: Διάψευση Πρέλεβιτς: “Δεν φιμώνουμε κανέναν”

Τις τελευταίες ώρες, έκαναν την εμφάνιση τους δημοσιεύματα σχετικά με αίτημα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ από φίλους της ομάδας να επιστρέψουν τα εισιτήρια διαρκείας τους, επειδή ασκούσαν κριτική στην ομάδα. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Μπάνε Πρέλεβιτς, ξεκαθάρισε πως κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ και τόνισε ότι ο “δικέφαλος” δεν πρόκειται να φιμώσει κανέναν.

Παράλληλα, έκανε ειδική αναφορά στον Ιβάν Σαββίδη, στέλνοντας μήνυμα ενότητας προς πάσα κατεύθυνση.

Αναλυτικά:

Για την αποκατάσταση της αλήθειας θέλω να ξεκαθαρίσω τα εξής:

“Σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ ότι η ΚΑΕ ΠΑΟΚ είναι δικό μου “μαγαζί”. Το αντίθετο μάλιστα. Υπενθυμίζω ότι ανέλαβα την θέση του προέδρου πριν από έξι χρόνια και στη διάρκεια της θητείας μου σε μία θέση με τεράστιες ευθύνες, έγιναν με μεγάλες δυσκολίες υπερβάσεις αγωνιστικές και κυρίως εξωαγωνιστικές, οι οποίες μας έδωσαν το δικαίωμα αρχικά να ξεφύγουμε από την μηχανική υποστήριξη και τώρα πια να μην κινδυνεύει η ΚΑΕ.

Δεν προσφέρθηκε κανένας να έρθει μαζί μου και να υποστεί όλα όσα υποτιμητικά για τον θεσμό του προέδρου του ΠΑΟΚ πρωτίστως, αλλά και για τον χαρακτήρα μου χρειάστηκε να αντιμετωπίσω, προκειμένου να κρατήσουμε την ΚΑΕ σε λειτουργία.

Αυτό ήταν το έργο το οποίο αποδέχθηκα ότι πρέπει να επιτελέσω, βάζοντας την υπογραφή μου και αναλαμβάνοντας τις αστικές και ποινικές ευθύνες για όλα εκείνα τα χρέη και τις υποχρεώσεις που άλλοι δημιούργησαν, αλλά όφειλα, με την βοήθεια λίγων αλλά άξιων ανθρώπων, να φέρω εις πέρας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: SPORT24

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!