Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Sport-FM]: Ζντοβτς: «Δεν έχουμε το μεγαλύτερο μπάτζετ, αλλά πάντα κοιτάμε την κορυφή»
[Sport-FM]: Ζντοβτς: «Δεν έχουμε το μεγαλύτερο μπάτζετ, αλλά πάντα κοιτάμε την κορυφή»

[Sport-FM]: Ζντοβτς: «Δεν έχουμε το μεγαλύτερο μπάτζετ, αλλά πάντα κοιτάμε την κορυφή»

Η ιστορία της ΑΕΚ επιτάσσει να στοχεύει ψηλά, όπως δήλωσε ο Γιούρε Ζντοβτς. Παράλληλα χαρακτήρισε κορυφαίο άθλημα στην Ελλάδα το μπάσκετ.

Υποχρεωμένη να στοχεύει ψηλά, παρότι υστερεί σε μπάτζετ έναντι αρκετών ομάδων, είναι η ΑΕΚ, όπως δήλωσε ο Γιούρε Ζντοβτς στο ΑΠΕ. Ο Σλοβένος τεχνικός, παράλληλα, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το μπάσκετ στην Ελλάδα, έστω κι αν το πρωτάθλημα δεν είναι το πλέον ανταγωνιστικό.
Αναλυτικά ο Γιούρε Ζντοβτς μίλησε για:
-την ήττα από την Ζιέλονα Γκόρα: «Πολλά πράγματα δεν πήγαν καλά. Ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι αλλά κατά κάποιον τρόπο δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε το ίδιο επίπεδο και στα 40 λεπτά. Κι όταν κουραστήκαμε κάπως στο τέλος της τρίτης περιόδου κάναμε κάποιες αλλαγές, χάσαμε τον ρυθμό και επιτρέψαμε στην αντίπαλο να παίξει “εύκολο” μπάσκετ· στη συνέχεια ήταν πολύ δύσκολο για εμάς να επιστρέψουμε στο παιχνίδι».
-τους στόχους της ΑΕΚ: «Οι στόχοι είναι υψηλοί, το ίδιο και οι προσδοκίες. Δεν έχουμε τον μεγαλύτερο προϋπολογισμό, αλλά η ΑΕΚ πάντα θα αναζητά την κορυφή τόσο στο πλαίσιο του εθνικού πρωταθλήματος όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο».
- την Α1: «Σε σύγκριση με τα άλλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ίσως να μην είναι ο ανταγωνισμός σε υψηλό επίπεδο, κυρίως λόγω του ότι έχουμε δύο ομάδες που είναι στην κορυφή της Ευρώπης κι αυτές είναι ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός, έχουμε 2-3 ομάδες που είναι στο Basketball Champions League και ορισμένες ομάδες που είναι μεν καλές αλλά όχι στο ίδιο επίπεδο με άλλες ομάδες σε άλλες χώρες, κυρίως για οικονομικούς λόγους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: SPORT-FM

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!