Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Sport-FM]: Ξάνθη προς μεγάλους: «Μας πνίγετε όπως ο Σόιμπλε. Ιδού η αντιπρότασή μας»
[Sport-FM]: Ξάνθη προς μεγάλους: «Μας πνίγετε όπως ο Σόιμπλε. Ιδού η αντιπρότασή μας»

[Sport-FM]: Ξάνθη προς μεγάλους: «Μας πνίγετε όπως ο Σόιμπλε. Ιδού η αντιπρότασή μας»

Με ολοσέλιδη καταχώρηση στον αθλητικό Τύπο, η Ξάνθη κατηγορεί τους τέσσερις «μεγάλους» πως εξαθλιώνουν τους «μικρομεσαίους» και καταθέτει αντιπρόταση για τη βιωσιμότητα των ομάδων και της λίγκας.

Πρακτικές αντίστοιχες με αυτές του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε κατηγορεί τους τέσσερις «μεγάλους» πως εφαρμόζουν η Ξάνθη οδηγώντας τους «μικρομεσαίους» σε οικονομική εξαθλίωση μετά την άρνηση να καταμεριστεί ισομερώς το 40% των τηλεοπτικών εσόδων.
Μέσω ολοσέλιδης καταχώρησης στον αθλητικό Τύπο, ο Χρήστος Πανόπουλος (που δεν την υπογράφει αλλά είναι σαφές πως πρόκειται για το δικό του ξεχωριστό… ύφος) καταθέτει αντιπρόταση για ένα πιο δίκαιο και ισότιμο πρωτάθλημα.
Μεταξύ άλλων προτείνει στους «μεγάλους» να καλύπτουν το 80% των εξόδων του συνεταιρισμού, να καταβάλουν ποσά ανάλογα με την ευρωπαϊκή τους πορεία στη λίγκα, αλλά παράλληλα να πληρώσουν το παρακρατηθέν ποσό από τη Nova λόγω ρητρών (2,8 εκατ. ευρώ) και αυτά τα χρήματα να τους επιστραφούν εφόσον υπάρξει επικράτηση στη νομική διαμάχη με το συνδρομητικό. Οι προτάσεις αυτές θα κατατεθούν στο ΔΣ της Πέμπτης ή και στην επόμενη Γενική Συνέλευση αν χρειαστεί.
Αναλυτικά η καταχώρηση:

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: SPORT-FM

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!