Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Sport-FM]: Βίντεο που δεν χάνεται: Ο Κριστιάνο μιλά για τον Μέσι δίπλα στον… Μέσι
[Sport-FM]: Βίντεο που δεν χάνεται: Ο Κριστιάνο μιλά για τον Μέσι δίπλα στον… Μέσι

[Sport-FM]: Βίντεο που δεν χάνεται: Ο Κριστιάνο μιλά για τον Μέσι δίπλα στον… Μέσι

Τα χρόνια που δεν θα έχουμε την ευκαιρία να απολαμβάνουμε τη μονομαχία τους είναι αναπόφευκτο ότι θα έρθουν, οπότε αυτό το βίντεο είναι κειμήλιο.

Επί 15 χρόνια η ατέρμονη συζήτηση για το «Μέσι ή Κριστιάνο» εξελισσόταν, με τους δύο θρύλους του παγκόσμιου ποδοσφαίρου απλά να προσπαθούν μέσω των κατορθωμάτων τους να πείσουν ποιος είναι ο καλύτερος.
Ποτέ δεν είχε βρεθεί όμως η στιγμή που κάποιος από τους δύο θα μιλήσει για το αντίπαλον δέος και μάλιστα κατά πρόσωπο.
Τελικά αυτό συνέβη κατά τη διάρκεια της κλήρωσης του Champions League, αφού οι δύο τους κάθισαν δίπλα-δίπλα και ο Κριστιάνο Ρονάλντο ρωτήθηκε για την «κόντρα» που έχουν όλα αυτά τα χρόνια.
Στο περιθώριο των δηλώσεών του δεν κρύφτηκε, παραδέχθηκε ότι αυτή η άτυπη μονομαχία έτρεφε και τους δύο και έκανε μία ευχή, να μπορέσουν κάποια στιγμή οι δυο τους να βγουν για φαγητό ώστε να τα πουν και μόνοι τους.
«Μοιραζόμαστε αυτή τη σκηνή για 15 χρόνια. Εγώ και αυτός. Δεν ξέρω αν αυτό έχει συμβεί ποτέ στο ποδόσφαιρο. Οι ίδιοι άνθρωποι στην ίδια σκηνή, όλα αυτά τα χρόνια. Αυτό δεν είναι εύκολο. Φυσικά, έχουμε καλή σχέση. Δεν είχαμε μέχρι τώρα την ευκαιρία να φάμε μαζί, αλλά ελπίζω αυτό να συμβεί στο μέλλον.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: SPORT-FM

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!