Τρίτη, 19 Μαρτίου 2019
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
0 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
0 °C 0 kmh
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Sport-FM]: Σε τουρνουά Α.με.Α. σε Ιταλία και Ισπανία τέσσερις Έλληνες διεθνείς το πινγκ πονγκ
[Sport-FM]: Σε τουρνουά Α.με.Α. σε Ιταλία και Ισπανία τέσσερις Έλληνες διεθνείς το πινγκ πονγκ

[Sport-FM]: Σε τουρνουά Α.με.Α. σε Ιταλία και Ισπανία τέσσερις Έλληνες διεθνείς το πινγκ πονγκ

Με δύο αλλεπάλληλα τουρνουά σε χώρες της Μεσογείου αρχίζουν οι Έλληνες διεθνείς αθλητές επιτραπέζιας αντισφαίρισης με αναπηρία τις «εξορμήσεις» τους στο εξωτερικό για το 2019.

Από την Πέμπτη μέχρι το ερχόμενο Σάββατο διεξάγεται στο Λινιάνο το Οπεν Α.Μ.ε.Α. της Ιταλίας, από τις 20 μέχρι τις 22 του μήνα ακολουθεί στην Κόστα Μπράβα το αντίστοιχο της Ισπανίας και αμφότερα είναι στο πρόγραμμα Para TT της παγκόσμιας ομοσπονδίας του αθλήματος.
Η χώρα μας θα έχει μεγάλη αποστολή με τρεις άνδρες και μία γυναίκα. Θα μετάσχει με τον Μάριο Χατζηκυριάκο και τον Γιώργο Μουχθή της κλάσης 6 (ορθίων αθλητών), τον Αλέξανδρο Διακουμάκο της κλάσης 10 (ορθίων) και τη Φωτεινή Μπούσιου, που αλλάζει κλάση και θ’ αγωνιστεί στην 1 ή τη 2 (των αθλητών/τριών με αμαξίδιο).
Η Μπούσιου, που έπρεπε να περάσει από αξιολόγηση, και ο Διακουμάκος, ο οποίος έχει ιταλική καταγωγή, βρίσκονται ήδη στο Λινιάνο, ενώ το μεσημέρι της Τετάρτης αναχώρησαν οι άλλοι δύο αθλητές μαζί με τον προπονητή του Π.Α.Σ.Κ.Α. και εξωτερικό συνεργάτη της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες, Πολυχρόνη Πολίτση, που αναλαμβάνει την τεχνική καθοδήγηση.
Σαν εμπειρία είναι χρησιμότερη για την Μπούσιου, η οποία έχει πολύ καιρό ν’ αγωνιστεί εκτός συνόρων ακριβώς επειδή έπρεπε να βγει από την κλάση 3 με αμαξίδιο και χρειαζόταν να βρει τουρνουά όπου προβλέπεται και η διαδικασία της επαναξιολόγησης για νέα κατηγορία. Τώρα, η αθλήτρια, που προπονείται στην Πάτρα, περνά το λεγόμενο classification στην Ιταλία και άμεσα θα γνωρίζει αν πηγαίνει στην 1 ή στη 2 κλάση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: SPORT-FM

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!