Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Sport-FM]: Τετ-α-τετ με Κουτσοκούμνη για τη διοικούσα της ΕΠΟ
[Sport-FM]: Τετ-α-τετ με Κουτσοκούμνη για τη διοικούσα της ΕΠΟ

[Sport-FM]: Τετ-α-τετ με Κουτσοκούμνη για τη διοικούσα της ΕΠΟ

Ραντεβού με τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη επιδιώκουν μεγαλοπαράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου για να κάνουν τις προτάσεις τους για τη σύνθεσή της διοικούσας επιτροπής της ΕΠΟ. Μέχρι τον Μάιο οι εκλογές.

Συναντήσεις ανάμεσα στον επιτετραμμένο της FIFA για τα ελληνικά προβλήματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο επιδιώκουν και αναμένεται να έχουν στην Αθήνα μεγαλοπαράγοντες και ενώ ο ίδιος ανέφερε στο Facebook ότι θα έρθει το Σάββατο. Στόχος είναι υποβάλλουν στον Κωστάκη Κουτσοκούμνη τις προτάσεις τους για τη σύνθεση της διοικούσας επιτροπής της ΕΠΟ που θα «τρέξει» την κατάσταση μέχρι τις εκλογές της ομοσπονδίας, οι οποίες θα διεξαχθούν το αργότερο έως τον Μάιο του 2017.
Πάντως, ο Κύπριος παράγοντας έχει στα χέρια του λίστα ονομάτων με πλούσιο βιογραφικό που μπορούν να αναλάβουν πόστα. Αυτά θα τα συζητήσει και με τον γενικό γραμματέα της UEFA, Θεόδωρο Θεοδωρίδη, όπως αναφέρεται στη «Live Sport» και στη συνέχεια θα κάνει τις εισηγήσεις του. Ο χρόνος πιέζει πολύ, αλλά πρέπει να τηρηθούν και οι ισορροπίες και για αυτό θα χειριστεί με αυτόν τον τρόπο την υπόθεση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: SPORT-FM

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!