Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Sport-FM]: Στηρίζει την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Μπάσκετ Special Olympics ο Παναθηναϊκός Superfoods
[Sport-FM]: Στηρίζει την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Μπάσκετ Special Olympics ο Παναθηναϊκός Superfoods

[Sport-FM]: Στηρίζει την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Μπάσκετ Special Olympics ο Παναθηναϊκός Superfoods

Στο θεσμό της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Μπάσκετ Special Olympics συμμετέχει ενεργά η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, μέσω των Ακαδημιών της.

Τις κοινωνικές της ευαισθησίες έδειξε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods συμμετέχοντας ενεργά –και- μέσω των Ακαδημιών της στον θεσμό της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Μπάσκετ Special Olympics, στο πλαίσιο της μακρόχρονης συνεργασίας μεταξύ της FIBA EUROPE και των Special Olympics Ευρώπης-Ευρασίας.
Τα μέλη του εφηβικού τμήματος της PAO BC Academy παραβρέθηκαν στις αθλητικές εκδηλώσεις των Special Olympics, που έλαβαν χώρα σήμερα (30/11) το πρωί στο Αθλητικό Κέντρο Κολεγίου Αθηνών – Κολεγίου Ψυχικού μαζί με τους προπονητές της Ακαδημίας Γιώργο Καλαϊτζή, Κώστα Τσαρτσαρή και Γιάννη Σιούτη.
Το «παρών» στις εκδηλώσεις έδωσαν επίσης ο πρόεδρος των Special Olympics Hellas, Διονύσιος Κοδέλλας, ο πρόεδρος του Κολλεγίου Αθηνών – Κολλεγίου Ψυχικού, Σπύρος Ν. Πολλάλης και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, Παναγιώτης Τριαντόπουλος. Οι νεαροί αθλητές της PAO BC Academy συμμετείχαν σε αγώνες επίδειξης «πέντε εναντίον πέντε» και «τρεις εναντίον τριών» μαζί με τα παιδιά της ομάδας των Special Olympics Hellas (σε μεικτές ομάδες), προσφέροντας ένα όμορφο θέαμα.
«Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμάς που βρισκόμαστε εδώ και εκπροσωπούμε την ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods σε αυτές τις τόσο σημαντικές εκδηλώσεις εορτασμού της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Special Olympics 2016.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: SPORT-FM

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!