Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Sport-FM]: Στα «κόκκινα» τα οικονομικά της Γιουβέντους, στα 40 εκατομμύρια οι ζημιές
[Sport-FM]: Στα «κόκκινα» τα οικονομικά της Γιουβέντους, στα 40 εκατομμύρια οι ζημιές

[Sport-FM]: Στα «κόκκινα» τα οικονομικά της Γιουβέντους, στα 40 εκατομμύρια οι ζημιές

Ζημιές 40 εκατομμυρίων ευρώ αναμένεται καταγράψει η Γιουβέντους για το έτος 2018/19, δυσχεραίνοντας έτσι την οικονομική της κατάσταση.

Στα «κόκκινα» είναι τα οικονομικά δεδομένα της Γιουβέντους καθώς η Exor, που είναι η μητρική εταιρία και κατέχει το 63,7% των «μπιανκονέρι» κατέγραψε ζημιές 47 εκατομμυρίων για το δεύτερο εξάμηνο του χρόνου. Το πρώτο εξάμηνο του χρόνου ο Ανιέλι ανακοίνωσε έσοδα 7 εκατομμυρίων. Αυτό σημαίνει ότι η χρονιά θα κλείσει με 40 εκατομμύρια αρνητικό αποτέλεσμα.
Τα δεδομένα πρέπει να λαμβάνονται με προσοχή, δεδομένου ότι οι αριθμοί της Γιουβέντους που αναφέρονται στην εξαμηνιαία έκθεση Exor χρησιμοποιούνται για να παρουσιαστεί η οικονομική κατάσταση της μητρικής εταιρίας και όχι της ομάδας.
Ωστόσο, όπως συνέβη και τα προηγούμενα χρόνια, ο αριθμός που προκύπτει από τους ισολογισμούς της Exor, αν και διαφέρει κατά μερικές χιλιάδες ευρώ σε σύγκριση με τον ισολογισμό της Γιουβέντους, αποτελεί αξιόπιστο δείκτη για να προβλεφθεί ποιο θα είναι τα οικονομικά αποτέλεσμα του ιταλικού συλλόγου.
Επιμέλεια: Παναγιώτης Αντωνόπουλος

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: SPORT-FM

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!