Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Sport-FM]: Το σκεπτικό-σκάνδαλο για την παραμονή της Βέροιας στη Σούπερ Λίγκα
[Sport-FM]: Το σκεπτικό-σκάνδαλο για την παραμονή της Βέροιας στη Σούπερ Λίγκα

[Sport-FM]: Το σκεπτικό-σκάνδαλο για την παραμονή της Βέροιας στη Σούπερ Λίγκα

Ελλάς το μεγαλείο σου… Διαβάστε για ποιο λόγο η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού χορήγησε τελικώς πιστοποιητικό συμμετοχής στην Βέροια και δεν την απέβαλε από τη Σούπερ Λίγκα!

Μόνο… γέλιο προκαλεί το σκεπτικό της απόφασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για την παραμονή της Βέροιας στη Σούπερ Λίγκα.
Σε πρώτο βαθμό και μετά από σχετική καταγγελία των Τρικάλων, δεν είχε χορηγηθεί στη βασίλισσα του βορρά πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα, επειδή είχε παραβιαστεί ο νόμος στο θέμα της μεταβίβασης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών από τον Καρυπίδη στον Παπαδόπουλο.
Παρά το γεγονός αυτό, η ομάδα της Ημαθίας είχε αγωνιστεί κανονικά στην πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας απέναντι στον Ολυμπιακό και, λίγες μέρες αργότερα, η ΕΕΑ ανέτρεψε την αρχική της απόφαση και επέτρεψε στην Βέροια να συνεχίσει κανονικά στα «σαλόνια». Και κάπου εδώ έρχεται το… περίεργο.
Κι αυτό γιατί η επιτροπή διατήρησε την Βέροια στη Σούπερ Λίγκα όχι διότι διαπιστώθηκε πως δεν υπήρξε παραβίαση του νόμου, αλλά επειδή ο νέος ΚΑΠ προβλέπει πως οι ομάδες που αποβάλλονται, δεν αντικαθίστανται και ως εκ τούτου τα Τρίκαλα -που δεν είχαν πλέον έννομο συμφέρουν- δεν θα μπορούσαν να πάρουν την θέση της «βασίλισσας του βορρά», η οποία θα αποχωρούσε από το πρωτάθλημα!
Ιδού το απόσπασμα από το σκεπτικό της ΕΕΑ για το θέμα της Βέροιας
«Στις 23-6-2016 έγινε μεταβίβαση ποσοστού 93,53% των μετοχών της «ΓΑΣ Βέροια ΠΑΕ» από την εταιρεία ΑΦΟΙ ΚΑΡΥΠΙΔΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: SPORT-FM

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!