Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Sport-FM]: Σκέφτεται προσφυγή κατά της ΕΠΟ η ΕΠΣ Ηρακλείου
[Sport-FM]: Σκέφτεται προσφυγή κατά της ΕΠΟ η ΕΠΣ Ηρακλείου

[Sport-FM]: Σκέφτεται προσφυγή κατά της ΕΠΟ η ΕΠΣ Ηρακλείου

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου τόνισε ότι οι επικεφαλής της Ένωσης σκέφτονται να καταθέσουν προσφυγή κατά της Διοικούσας Επιτροπής της ΕΠΟ.

Δεν είναι μόνο ο Ανδρέας Μαλάτος ο οποίος σκέφτεται σοβαρά να καταθέσει προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια κατά της προσωρινής Διοίκησης της ΕΠΟ.
Όπως ανέφερε σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης ο Νικος Τζώρτζογλου υπάρχουν σκέψεις, και μάλιστα σοβαρές, για αντίστοιχη ενέργεια και από τους επικεφαλής της Ένωσης.
«Η ΕΠΣ Ηρακλείου όπως πάντα προβληματίζεται, με αυτά που συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Πολύ περισσότερο τον τελευταίο καιρό, που συμβαίνουν κάποια περίεργα πράγματα. Έχουμε κάνει κάποιες συζητήσεις, αλλά δε μπορώ να πω κάτι αυτή τη στιγμή, γιατί δεν πρέπει να προκαταβάλλω τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΣΗ. Συζητάμε και με προέδρους άλλους Ενώσεων, αλλά και με Νομικούς. Σκεφτόμαστε ότι πρέπει να διορθώσουμε κάποια πράγματα και όσα παράτυπα συμβαίνουν», ανέφερε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου στον τηλεοπτικό σταθμό «Κρήτη TV».
Μάλιστα, σχολιάζοντας το ενδεχόμενο Grexit στην περίπτωση που κατατεθεί μια προσφυγή ανέφερε…
«Κάθε αλλαγή στις Ομοσπονδίες, πρέπει να περνάει από συντεταγμένες διαδικασίες που προβλέπονται από το καταστατικό.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: SPORT-FM

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!