Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Sport-FM]: Σύσκεψη για τις μετακινήσεις οπαδών: «Στόχος η παρουσία φιλοξενούμενων και στα υψηλού κινδύνου ματς»
[Sport-FM]: Σύσκεψη για τις μετακινήσεις οπαδών: «Στόχος η παρουσία φιλοξενούμενων και στα υψηλού κινδύνου ματς»

[Sport-FM]: Σύσκεψη για τις μετακινήσεις οπαδών: «Στόχος η παρουσία φιλοξενούμενων και στα υψηλού κινδύνου ματς»

Αισιόδοξοι ότι θα διαμορφωθεί το νομικό πλαίσιο που θα επιτρέψει τη μετακίνηση οπαδών και στα ντέρμπι δήλωσαν μετά τη σχετική σύσκεψη στο υφυπουργείο Αθλητισμού οι Αυγενάκης, Λυσάνδρου και Γραμμένος.

Το θέμα των συνδέσμων οπαδών και των μετακινήσεων σε όλα τα παιχνίδια έθεσαν εκ νέου επί τάπητος οι Λευτέρης Αυγενάκης, Βαγγέλης Γραμμένος και Μηνάς Λυσάνδρου.
Στη σχετική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο υφυπουργείο Αθλητισμού, παρουσία και εκπροσώπων του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, συζητήθηκε το νομοθετικό πλαίσιο που πρέπει να διαμορφωθεί.
Στις δηλώσεις, δε, των συμμετεχόντων μετά το τέλος της κουβέντας εκφράστηκε η αισιοδοξία ότι θα υπάρξουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις ώστε να διεξάγονται σύντομα με παρουσία φιλοξενούμενων φιλάθλων και τα ντέρμπι.
«Είναι μεγάλη ανάγκη να εκσυγχρονιστεί το πλαίσιο που αφορά στην αντιμετώπιση της βίας, σύμφωνα με τις ανάγκες των καιρών. Ο διάλογος θα συνεχιστεί και στόχος είναι το νέο πλαίσιο να είναι ρεαλιστικό και εφαρμόσιμο γιατί το υφιστάμενο δεν έχει εφαρμοστεί», ανέφερε σχετικά ο Βαγγέλης Γραμμένος.
Από την πλευρά του, ο Μηνάς Λυσάνδρου σημείωσε: «Έχουμε συμφωνήσει σχεδόν σε όλα και κάποια άλλα τα επεξεργαζόμαστε. Δουλεύουμε πάνω σε ένα λειτουργικό, αποτελεσματικό, εφαρμόσιμο και σύγχρονο πλαίσιο.
Είμαι αισιόδοξος ότι αυτό θα οδηγήσει και στην παρουσία των φιλοξενούμενων φιλάθλων στο γήπεδο. Οι μετακινήσεις φέτος έχουν αυξηθεί και στόχος είναι η μετακίνηση και στα υψηλότερης επικινδυνότητας παιχνίδια. Είναι ένας άμεσος στόχος, αλλά όχι βιαστικός.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: SPORT-FM

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!