Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Sport-FM]: Συμφώνησε η Nova και καταβάλλει τμηματικά τα οφειλόμενα στις ομάδες
[Sport-FM]: Συμφώνησε η Nova και καταβάλλει τμηματικά τα οφειλόμενα στις ομάδες

[Sport-FM]: Συμφώνησε η Nova και καταβάλλει τμηματικά τα οφειλόμενα στις ομάδες

Προς εξομάλυνση οδεύουν οι σχέσεις της Νova με την Σούπερ Λίγκα, καθώς το συνδρομητικό κανάλι συμφώνησε να δώσει τμηματικά τα οφειλόμενα προς τις ομάδες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα.

Σημαντικές εξελίξεις προέκυψαν από το Διοικητικό Συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας την Πέμπτη σχετικά με τη Νοva.
Σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκε η «χρυσή τομή» στις επαφές που είχαν τις τελευταίες μέρες οι δύο πλευρές σχετικά με τα οφειλόμενα του συνδρομητικού καναλιού προς τις ομάδες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα. Έτσι, η Nova δεσμεύτηκε πως θα καταβάλει τα ποσά (4,2 εκατ. ευρώ + το ΦΠΑ του Οκτωβρίου ύψους 900 χιλ. ευρώ) στις ΠΑΕ τμηματικά σε 5 δόσεις μέχρι το τέλος της χρονιάς.
Θυμίζουμε πως το συγκεκριμένο θέμα είχε πάρει διαστάσεις τις προηγούμενες ημέρες ύστερα από την επιστολή του Παναθηναϊκού προς την διοργανώτρια αρχή, η οποία με την σειρά της το έθεσε προς συζήτηση στο σημερινό Δ.Σ.
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως πλέον υπάρχει θετικό κλίμα και σε ότι αφορά την επιθυμία της Nova να ενεργοποιήσει ρήτρες για τις τρεις αγωνιστικές που αναβλήθηκαν τη φετινή χρονιά. Το θέμα πρόκειται να συζητηθεί στα πρώτα διοικητικά συμβούλια του νέου έτους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: SPORT-FM

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!