Τετάρτη, 25 Απριλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
17 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
17 °C 3 kmh
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Sport-FM]: Συμφωνεί με τους όρους του Βασιλειάδη η ΑΕΛ
[Sport-FM]: Συμφωνεί με τους όρους του Βασιλειάδη η ΑΕΛ

[Sport-FM]: Συμφωνεί με τους όρους του Βασιλειάδη η ΑΕΛ

Υπέρ των όρων που έθεσε ο Γιώργος Βασιλειάδης προκειμένου να αποφασίσει την επανέναρξη του πρωταθλήματος τάχθηκε με ανακοίνωσή της ΑΕΛ.

Τους όρους που έθεσε ο Γιώργος Βασιλειάδης προκειμένου να αποφασίσει την επανέναρξη του πρωταθλήματος αποδέχεται η ΠΑΕ ΑΕΛ, όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της.
Οι «βυσσινί» ξεκαθαρίζουν πως τάσσονται ενάντια στην ποινή που θέλει όποια ομάδα δεν εξασφαλίζει άδεια να τιμωρείται άμεσα με υποβιβασμό και να απειλείται με οικονομική κατάρρευση και εξαφάνιση.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η ΠΑΕ ΑΕΛ δημοσιοποιεί την χθεσινή επιστολή της Super League προς τις ΠΑΕ- Μέλη του Συνεταιρισμού και την σημερινή απάντηση της με τις παρατηρήσεις της.
Αξιότιμε κ. Πρόεδρε
Αξιότιμε κ. Διευθύνοντα Σύμβουλε,
Παραλάβαμε το με αρ. πρωτ . 2526-21/3/2018 έγγραφο «Κείμενο Δεσμεύσεων Συμμετεχόντων στη Διοργάνωση Πρωταθλήματος SUPERLEAGUEπεριόδου 2017-18» που μας αποστείλατε με την υπ. αριθ. 2527-21/3/2018 επιστολή σας με την ένδειξη ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ.
Ως προς το περιεχόμενο του κειμένου και σύμφωνα με την αρίθμηση του επιτρέψτε μας να σας υποβάλλουμε τις παρατηρήσεις μας:
1. Η ιδιοκτησία και το ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΛ αντιλαμβάνεται πλήρως την κρισιμότητα των στιγμών, αλλά είμαστε βέβαιοι ότι τόσο η διοργανώτρια αρχή όσο και το Υπουργείο Αθλητισμού γνωρίζουν τα αίτια που καταλήξαμε σε αυτή την σημερινή τραγική κατάσταση και για την οποία η ΠΑΕ ΑΕΛ, αλλά και αντίστοιχες σε μέγεθος και ιστορία ΠΑΕ δεν έχουν καμία υπαιτιότητα και αποκλειστικά υπαίτιες είναι οι τέσσερις μεγάλες ΠΑΕ του ελληνικού ποδοσφαίρου, οι οργανωμένοι οπαδοί τους και οι κατά καιρούς ιδιοκτήτες τους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: SPORT-FM

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!