Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Sport-FM]: Το συγκινητικό μήνυμα ενός εκ των ιδρυτών της Σαπενοένσε
[Sport-FM]: Το συγκινητικό μήνυμα ενός εκ των ιδρυτών της Σαπενοένσε

[Sport-FM]: Το συγκινητικό μήνυμα ενός εκ των ιδρυτών της Σαπενοένσε

«Βλέπω το όνειρό μας να διαλύεται», λέει ο Αλβαντίρ Πέλισερ. Ένας εκ των ιδρυτών της Σαπενοένσε μιλάει για την γέννηση και το «θάνατο» της ομάδας που ίδρυσε με έναν φίλο του, κάτω από ένα δέντρο.

Ούτε χρόνος δεν έχει περάσει από την ημέρα που υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο και είδε την ζωή του να αλλάζει. Αναγκάστηκε να απομακρυνθεί από την αγαπημένη του Σαπεκοένσε, όχι όμως και να συνεχίσει να ζει για να τη στηρίζει.
Ο Αλβαντίρ Πέλισερ, ένας εκ των ιδρυτών του βραζιλιάνου συλλόγου, είδε την ζωή του να αλλάζει ξανά, στο άκουσμα της είδησης τους τραγικού δυστυχήματος, που έθαψε στα συντρίμμια του αεροπλάνου την Σαπενοένσε.
«Έφτασε το τέλος αυτού του ονείρου για όλους μας. Έχουμε δουλέψει πολύ για να υπάρχει αυτή η ομάδα. Ήμασταν οικογένεια. Είμαι σοκαρισμένος. Ακόμα προσπαθώ να αναρρώσω από το εγκεφαλικό που έπαθα. Είναι λυπηρό, δεν ξέρω καν τι να πω» , ανέφερε λίγες ώρες αργότερα.
Τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε, ανάγκασαν τον Πέλισερ να απομακρυνθεί από την καθημερινότητα της ομάδας που βοήθησε να ιδρυθεί το 1973, «Κάτω από ένα δέντρο, στην κεντρική πλατεία του Σαπέκο, μαζί με έναν φίλο μου, με τον οποίο αποφασίσαμε να ενώσουμε τις δύο ομάδες που είχε μέχρι τότε η πόλη», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: SPORT-FM

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!