Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Sport-FM]: ΣΕΓΑΣ: «Ευχαριστούμε τον πρωθυπουργό που έδωσε λύση στο πρόβλημα»
[Sport-FM]: ΣΕΓΑΣ: «Ευχαριστούμε τον πρωθυπουργό που έδωσε λύση στο πρόβλημα»

[Sport-FM]: ΣΕΓΑΣ: «Ευχαριστούμε τον πρωθυπουργό που έδωσε λύση στο πρόβλημα»

Τις θερμές του ευχαριστίες στον Αλέξη Τσίπρα για την απόφασή του να λύσει το πρόβλημα της μετακίνησης των αθλητών του στίβου στο Μινσκ με τη διάθεση του πρωθυπουργικού αεροσκάφους εξέφρασε ο ΣΕΓΑΣ.

Την ικανοποίηση του για το γεγονός ότι βρέθηκε λύση στο ντροπιαστικό πρόβλημα της μη ανεύρεσης εισιτηρίων για να ταξιδέψουν οι αθλητές του στίβου στους 2ους Ευρωπαϊκούς Αγώνες εξέφρασε ο ΣΕΓΑΣ.
Με ανακοίνωσή του, ο σύνδεσμος ευχαριστεί δημόσια τον Αλέξη Τσίπρα για το γεγονός ότι παρενέβη και αποφάσισε να διευθετήσει το ζήτημα με τη διάθεση του πρωθυπουργικού αεροπλάνου.
Παράλληλα, αναφέρει ότι την ευθύνη για το ζήτημα που δημιουργήθηκε βαραίνει την ΕΟΕ και όχι τον ίδιο και άφησε αιχμές για την ανακοίνωση που εξέδωσε η Επιτροπή.
Αναλυτικά η ανακοίνωση
«O Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος μόλις ενημερώθηκε από τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη για την αδυναμία εξεύρεσης του κατάλληλου αριθμού εισιτηρίων προκειμένου να μεταβεί η Εθνική Ομάδα στίβου στο Μινσκ, έδωσε εντολή για τη μετακίνηση της με τη χρήση του πρωθυπουργικού αεροσκάφους.
Εκφράζοντας και πάλι τις ευχαριστίες μας στον πρωθυπουργό και τον Υφυπουργό Αθλητισμού, επιθυμούμε να διευκρινίσουμε για μία ακόμα φορά ότι:
- Υπεύθυνη για τη διοργάνωση είναι η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και όχι ο ΣΕΓΑΣ. Αυτή όφειλε να διευθετήσει εγκαίρως όλα τα θέματα που σχετίζονται με τον συγκεκριμένο αγώνα. Πρωτίστως τα εισιτήρια και την αγωνιστική εμφάνιση των αθλητριών και αθλητών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: SPORT-FM

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!