Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Sport-FM]: Η Ρόμα βρήκε στους άστεγους τον… τέλειο παίκτη!
[Sport-FM]: Η Ρόμα βρήκε στους άστεγους τον… τέλειο παίκτη!

[Sport-FM]: Η Ρόμα βρήκε στους άστεγους τον… τέλειο παίκτη!

Ο Joseph Perfection εγκαταλείφθηκε πριν από 18 μήνες στον σταθμό των τρένων της Ρώμης, σήμερα όμως αποτελεί μέλος της ομάδας νέων της Ρόμα, περιμένοντας την ευκαιρία από τον Λουτσιάνο Σπαλέτι.

Ο Καμερουνέζος ποδοσφαιριστής Joseph Perfection έφτασε στη Ρώμη για να δοκιμαστεί από κάποια ομάδα, εγκαταλείφθηκε στο σταθμό της Ρώμης μένοντας άστεγος και βρέθηκε στην ομάδα Νέων της Ρόμα όταν τον εντόπισαν οι σκάουτερς του συλλόγου της ιταλικής πρωτεύουσας.
Ο Josef Perfection έφτασε στην πρωτεύουσα της Ιταλίας πριν από 18 μήνες μετά την υπόσχεση ενός μάνατζερ να του εξασφαλίσει ποδοσφαιρική στέγη, σύντομα όμως γνώρισε την άσχημη πλευρά της ζωής αφού τα σπουδαία λόγια αποδείχθηκαν ψεύτικα, με αποτέλεσμα ο 18χρονος σήμερα Καμερουνέζος να βρεθεί άστεγος.
Νέο του «σπίτι» ο σιδηροδρομικός σταθμός «Termini» της Ρώμης, με τις ημέρες να κυλούν δύσκολα και τα βράδια δυσκολότερα. Αναφέροντας σε συζήτηση με τους «συγκατοίκους» του πως παίζει ποδόσφαιρο, εντάχθηκε στην «Liberi Nantes» ομάδα που συμμετέχει στην τρίτη κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος, που αποτελείται από άστεγους.
Εκεί τον εντόπισαν οι άνθρωποι της Ρόμα, παίρνοντάς τον στην «Trigoria» και εντάσσοντάς τον στην ομάδα Νέων , την «primavera» όπως λέγεται στην γείτονα χώρα, το καλοκαίρι του 2015 αφού πρώτα πέρασε τα δοκιμαστικά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: SPORT-FM

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!