Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Sport-FM]: Q3 Sportback, η απάντηση της Audi στα σπορ SUV
[Sport-FM]: Q3 Sportback, η απάντηση της Audi στα σπορ SUV

[Sport-FM]: Q3 Sportback, η απάντηση της Audi στα σπορ SUV

Το Q3 Sportback είναι το πιο πρόσφατο SUV της Audi και ένα από τα πιο ενδιαφέροντα.

Στις καταπράσινες πλαγιές του Μέλανος Δρυμού, στη νοτιοδυτική Γερμανία, στα σύνορα με την Ελβετία, βρεθήκαμε για την πανευρωπαϊκή παρουσίαση του νέου Audi Q3 Sportback. Σε δρόμους και περιβάλλον αντάξια μιας παρουσίασης, όπως αυτή της Audi, αναδεικνύονται οδηγικά περισσότερο οι αρετές του νέου σπορ SUV, που ανεβάζει τον πήχυ στην κατηγορία του. Το Q3 Sportback είναι το πιο πρόσφατο SUV της Audi και ένα από τα πιο ενδιαφέροντα. Μπορεί να βασίζεται στο κανονικό Q3 και στη δεδομένη MQB πλατφόρμα, αλλά το σχεδιαστικό τμήμα με μαεστρία έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα πιο εμφατικό σχήμα με κουπέ στυλ, χάρη στο πιο έντονο χαμήλωμα της οροφής προς τα πίσω.
Συγκρίνοντάς το με το Q3, το Sportback είναι μακρύτερο κατά 1,6 εκατοστά (συνολικό μήκος στα 4,5 μέτρα) και χαμηλότερο κατά 3 εκατοστά. Παρά ταύτα το κουπέ στυλ δεν στοιχίζει σε πόντους πρακτικότητας, με αποτέλεσμα το Q3 Sportback να προσφέρει ίδιο πορτ-μπαγκάζ (στα 530 λίτρα) και να υπολείπεται μόνο στη μέγιστη τιμή του (με 1.400 λίτρα έναντι 1.525 του κανονικού Q3).
Ως προς τα υπόλοιπα, οι επιβαίνοντες αντικρίζουν τον ποιοτικό διάκοσμο του Q3 με το μεταμοντέρνο ταμπλό και τη μεγάλη οθόνη 10,1” στο μέσον του ταμπλό με τα εξαιρετικά γραφικά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: SPORT-FM

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!