Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
12 °C 13 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
14 °C 5 kmh
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Sport-FM]: Η πρώτη συνεδρίαση του νέου Δ.Σ του ΟΦΗ
[Sport-FM]: Η πρώτη συνεδρίαση του νέου Δ.Σ του ΟΦΗ

[Sport-FM]: Η πρώτη συνεδρίαση του νέου Δ.Σ του ΟΦΗ

Συνεδρίασε για πρώτη φορά το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΦΗ, ενώ έγινε και η κατανομή των ρόλων και των αρμοδιοτήτων στην κρητική ΠΑΕ.

Ολοκληρώθηκε σήμερα (20/10) η πρώτη συνεδρίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ ΟΦΗ, στα γραφεί της ομάδας.
Το παρών έδωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος των «ομιλιτών», Μιχάλης Μπούσης, οι αντιπρόεδροι Γιώργος Σαμαράς, Ηλίας Πουρσανίδης και Ευάγγελος Παλυβός, τα μέλη Γρηγόρης Παλυβός, Ιάσωνας Παπαστεφανάκης και Παναγιώτης Σπυριδάκης και το αναπληρωματικό μέλος, Μιχάλης Μυλωνάκης.
Σε αυτήν, συζητήθηκαν όλα τα τρέχοντα θέματα της ομάδας, ενώ αποφασίστηκε και η ανάληψη μιας σειράς συγκεκριμένων ρόλων και αρμοδιοτήτων στον ΟΦΗ.
Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Σαμαράς θα λειτουργεί ως Εκτελεστικός Διευθυντής, ο Ηλίας Πουρσανίδης ως Γενικός Διευθυντής, ο Γιάννης Σαμαράς ως Διευθυντής Ποδοσφαίρου, και ο Παύλος Αδάμου ως Team Manager.
Ενώ ο Λεωνίδας Παπαβασιλάκης ως Εμπορικός Διευθυντής, ο Μανώλης Βογιατζάκης ως Διευθυντής Επικοινωνίας, ο Ιάσωνας Παπαστεφανάκης ως Υπεύθυνος νομικού τμήματος, ο Μανώλης Βασιλάκης ως Υπεύθυνος λογιστηρίου, ο Μανώλης Πατεμτζής ως Διευθυντής Ακαδημιών και ο Κώστας Σταυρακάκης ως Team Manager Ακαδημιών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: SPORT-FM

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!