Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Sport-FM]: Προπόνηση και επίσκεψη στα σχολεία στην Ξάνθη
[Sport-FM]: Προπόνηση και επίσκεψη στα σχολεία στην Ξάνθη

[Sport-FM]: Προπόνηση και επίσκεψη στα σχολεία στην Ξάνθη

Οι παίκτες της Ξάνθης προπονήθηκαν το πρωί στα Πηγάδια και ακολούθως τρεις αντιπροσωπίες επισκέφτηκαν το 4ο Δημοτικό Σχολείο, το 5ο Γυμνάσιο και το Μουσικό Σχολείο Διομήδειας.

«Γεμάτο» ήταν το πρωινό της Παρασκευής για την Ξάνθη. Αρχικά, προπονητικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές της θρακιώτικης ομάδας ακολούθησαν το πρόγραμμα προπόνησης στα Πηγάδια.
Ενώ στη συνέχεια τρεις αντιπροσωπείες ποδοσφαιριστών της Ξάνθης και δη οι Μαλεζάς, Εντουάρντο, Πολέττο, Στάρτζεον, Σάο Μπέντο, Ντίρεσταμ, Καμαρά, Σταθάκης, Λεωντσάκος, επισκέφθηκαν το 4ο Δημοτικό Σχολείο. Οι Καρασαλίδης, Κοβάσεβιτς, Τζουρίτσκοβιτες, Σόσα, Στεπάνοβιτς, Άμπαντ, Μπαριέντος και Φάκης το 5ο Γυμνάσιο και οι Λισγάρας, Τερκί, Φασίδης, Ρενέλα, Φοσέ, Αμορίμ, Ντε Λούκας και Θυμιάνης το Μουσικό Σχολείο Διομήδειας, στο πλαίσιο της δράσης της ομάδας στην 6η πανελλήνια μέρα σχολικού αθλητισμού…
Οι ακρίτες άδραξαν την ευκαιρία να περάσουν όμορφες στιγμές με τους μαθητές και τις μαθήτριες, απαντώντας σε ερωτήσεις τους, παίζοντας παιχνίδια μαζί τους ενώ παράλληλα ικανοποίησαν κάθε «αίτημα» που αφορούσε αυτόγραφα και φωτογραφίες!

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: SPORT-FM

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!