Κυριακή, 19 Νοεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
14 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
14 °C 0 kmh
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Sport-FM]: Πρέλεβιτς: «Δεν ζητήθηκε ποτέ από τους οπαδούς να επιστρέψουν τα διαρκείας τους»
[Sport-FM]: Πρέλεβιτς: «Δεν ζητήθηκε ποτέ από τους οπαδούς να επιστρέψουν τα διαρκείας τους»

[Sport-FM]: Πρέλεβιτς: «Δεν ζητήθηκε ποτέ από τους οπαδούς να επιστρέψουν τα διαρκείας τους»

Σε διάψευση των πληροφοριών που ήθελαν την ΚΑΕ ΠΑΟΚ να έχει αφαιρέσει τα εισιτήρια διαρκείας από δυο οπαδούς εξαιτίας κακής συμπεριφοράς την ώρα του αγώνα προχώρησε με δήλωσή του ο Μπάνε Πρέλεβιτς.

Το τοπίο γύρω από το περιβόητο θέμα που έχει προκύψει τις τελευταίες ώρες στον μπασκετικό ΠΑΟΚ θέλησε να ξεκαθαρίσει ο Μπάνε Πρέλεβιτς.
Με μακροσκελή δήλωσή του, ο πρόεδρος της ΚΑΕ διέψευσε τις πληροφορίες που ήθελαν τον σύλλογο να έχει αφαιρέσει τα εισιτήρια διαρκείας από δυο οπαδούς εξαιτίας κακής συμπεριφοράς στο ντέρμπι με τον Άρη.
Αφού σημείωσε λοιπόν ότι προσωπική του φιλοσοφία, αλλά και της ομάδας, δεν είναι να φιμώνει κανέναν και ότι «όλοι έχουν δικαίωμα στην κριτική, αλλά όχι στη σπίλωση», εξήγησε ότι ουδέποτε ζητήθηκε από τους οπαδούς να μην ξαναπάνε στο γήπεδο.
Αναλυτικά η δήλωση Πρέλεβιτς
«Για την αποκατάσταση της αλήθειας θέλω να ξεκαθαρίσω τα εξής:
Σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ ότι η ΚΑΕ ΠΑΟΚ είναι δικό μου “μαγαζί”. Το αντίθετο μάλιστα. Υπενθυμίζω ότι ανέλαβα την θέση του προέδρου πριν από έξι χρόνια και στη διάρκεια της θητείας μου σε μία θέση με τεράστιες ευθύνες, έγιναν με μεγάλες δυσκολίες υπερβάσεις αγωνιστικές και κυρίως εξωαγωνιστικές, οι οποίες μας έδωσαν το δικαίωμα αρχικά να ξεφύγουμε από την μηχανική υποστήριξη και τώρα πια να μην κινδυνεύει η ΚΑΕ.
Δεν προσφέρθηκε κανένας να έρθει μαζί μου και να υποστεί όλα όσα υποτιμητικά για τον θεσμό του προέδρου του ΠΑΟΚ πρωτίστως, αλλά και για τον χαρακτήρα μου χρειάστηκε να αντιμετωπίσω, προκειμένου να κρατήσουμε την ΚΑΕ σε λειτουργία.
Αυτό ήταν το έργο το οποίο αποδέχθηκα ότι πρέπει να επιτελέσω, βάζοντας την υπογραφή μου και αναλαμβάνοντας τις αστικές και ποινικές ευθύνες για όλα εκείνα τα χρέη και τις υποχρεώσεις που άλλοι δημιούργησαν, αλλά όφειλα, με την βοήθεια λίγων αλλά άξιων ανθρώπων, να φέρω εις πέρας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: SPORT-FM

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!