Σάββατο, 20 Ιουλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Sport-FM]: Πολύτιμη εμπειρία για Φωτιάδου, Άμπα στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα νέων
[Sport-FM]: Πολύτιμη εμπειρία για Φωτιάδου, Άμπα στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα νέων

[Sport-FM]: Πολύτιμη εμπειρία για Φωτιάδου, Άμπα στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα νέων

Από τις 12 έως τις 16 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στα Σκόπια το 27ο Βαλκανικό Πρωτάθλημα νέων πινγκ πονγκ και ύστερα από πολλά χρόνια η ελληνική επιτραπέζια αντισφαίριση είχε ξανά εκπροσώπηση.

Έστω με αντιπροσωπευτική ομάδα, έστω στις κορασίδες μόνο, με τον Α.Σ.Ε.Α. Σάρισες από την κοντινή Φλώρινα να εκδηλώνει ενδιαφέρον προς την Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και τελικά να καταφέρνει να πάει στη διοργάνωση με δύο πρωταθλήτριες, που προέρχονται από την Ακαδημία του: Τη 15χρονη Χρυσή Φωτιάδου και τη 13χρονη Δέσποινα Άμπα.
Η Φωτιάδου (νούμερο 2 σήμερα στον ελληνικό πίνακα αξιολόγησης κορασίδων) είναι και μέλος της Εθνικής κορασίδων κι έχει ήδη σημαντική εμπειρία από διεθνείς αγώνες.
Η Άμπα (Νο 15) έχει ξαναβγεί στο εξωτερικό, αλλά συγκεντρώνει ακόμα τις πρώτες «παραστάσεις» της. Δεδομένα η συμμετοχή στους Βαλκανικούς Αγώνες, όπου σημειώθηκε ρεκόρ με 12 χώρες παρούσες, είχε ουσία και για τα δύο κορίτσια, τα οποία έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους. Το υψηλότερο πλασάρισμα ήρθε στο διπλό, όπου μαζί οι δύο αθλήτριες προχώρησαν μέχρι την οκτάδα.
Στο ομαδικό κορασίδων, η Ελλάδα πήρε την έβδομη θέση, στο απλό η Φωτιάδου βρέθηκε στις θέσεις 9-16, ενώ ανάλογο πλασάρισμα είχε στο διπλό μικτό η ίδια αθλήτρια με ξένο συμπαίκτη. Στο πρωτάθλημα μετείχαν 150 αθλητές κι αθλήτριες έως 18 ετών και 50 επίσημοι.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: SPORT-FM

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!