Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Sport-FM]: Ο Πειραιάς συμμετέχει στην αγώνα για την ενδομητρίωση με το ”PIRAEUS NIGHT RUN/ WALK”
[Sport-FM]: Ο Πειραιάς συμμετέχει στην αγώνα για την ενδομητρίωση με το ”PIRAEUS NIGHT RUN/ WALK”

[Sport-FM]: Ο Πειραιάς συμμετέχει στην αγώνα για την ενδομητρίωση με το ”PIRAEUS NIGHT RUN/ WALK”

Η παρουσίαση του αγώνα δρόμου «Piraeus Night Run/Walk», που θα διεξαχθεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στον Πειραιά, πραγματοποιήθηκε σήμερα σε Συνέντευξη Τύπου

Η παρουσίαση του αγώνα δρόμου «Piraeus Night Run/Walk», που θα διεξαχθεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στον Πειραιά, πραγματοποιήθηκε σήμερα σε Συνέντευξη Τύπου στο φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου.
Ο αγώνας δρόμου διοργανώνεται από την AμΚΕ “AWARE” και το Endomarch Greece, στο πλαίσιο του παγκόσμιου κινήματος Endomarch Worldwide, που έχει ως σκοπό την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του κοινού για την ενδομητρίωση. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Απριλίου στις 20:00, με αφετηρία και τερματισμό το γήπεδο Γ. Καραϊσκάκης. Οι δρομείς που θα συμμετάσχουν μπορούν να τρέξουν διαδρομές 2,5 χλμ, 5 χλμ. και 10 χλμ.
Ο αγώνας τελεί υπό την Αιγίδα του Δήμου Πειραιά & του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού & Νεολαίας και έχει τη στήριξη της ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Σημειώνεται πως το Κίνημα ENDOMARCH WORLDWIDE, δραστηριοποιείται σε 63 πόλεις-χώρες, με στόχο να ευαισθητοποιήσει το ευρύ κοινό για τη γυναικεία υγεία, τις χρόνιες γυναικολογικές παθήσεις και την άγνωστη πάθηση της ενδομητρίωσης.
Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, στην ομιλία του ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους, καθώς όπως ανέφερε είναι σημαντικό να στηριχθεί ο αγώνας δρόμου «Piraeus Night Run» που διεξάγεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην πόλη και έχει ως σκοπό την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του κόσμου για την ενδομητρίωση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: SPORT-FM

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!