Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
9 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
8 °C 0 kmh
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Sport-FM]: Παίζουμε μπάσκετ για την Οικογενειακή Μονάδα Προστασίας παιδιού
[Sport-FM]: Παίζουμε μπάσκετ για την Οικογενειακή Μονάδα Προστασίας παιδιού

[Sport-FM]: Παίζουμε μπάσκετ για την Οικογενειακή Μονάδα Προστασίας παιδιού

Η Pressing Team, η Μικτή Εθνική Ομάδα Κωφών και το Γραφείο Νεολαίας και Αθλητισμού του Δήμου Νέας Σμύρνης διοργανώνουν φιλανθρωπικό αγώνα στις 19/12 στις 18:30 στο Κλειστό μπάσκετ του Πανιωνίου.

Η εκδήλωση αφορά την υποστήριξη της Οικογενειακής Μονάδας Προστασίας Παιδιού «Ο Άγιος Πολύκαρπος».
Η Pressing Team δημιουργήθηκε από δημοσιογράφους του αθλητικού ρεπορτάζ με σκοπό τη διοργάνωση αθλητικών δραστηριοτήτων με τη συμμετοχή γνωστών επαγγελματιών αθλητών για την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για κοινωνικά ζητήματα, όπως η φτώχεια, η αστεγία και ο κοινωνικός αποκλεισμός, καθώς και η αξιοποίηση του αθλητισμού ως «εργαλείο» στον αγώνα για μια καλύτερη κοινωνία.
Ο «ΑΓΙΟΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΣ ΣΜΥΡΝΗΣ» προσφέρει πάρα πολλά χρόνια με συνεχή εθελοντική δουλειά και την υποστήριξη Δημοτών της Νέας Σμύρνης, άλλων επωνύμων, τοπικών αρχών, αλλά και άλλων περιοχών, με υπέρμετρη ευαισθησία την απεριόριστη αγάπη του, στον καθημερινό ανθρώπινο πόνο. Σκοπός και στόχος του Σωματείου είναι να προστατεύει και να περιθάλπει παιδιά τελείως δωρεάν και να τα βοηθά όχι μόνο ως προς τη στέγαση και τη διατροφή, αλλά ακόμη περισσότερο στη σωστή εκπαίδευση, διαπαιδαγώγηση και συνέχεια όσο το δυνατόν καλύτερη κοινωνική αποκατάσταση.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί μεταξύ της Pressing Team και Μικτής Ομάδας Εθνικής Κωφών, που στη σύνθεσή της θα έχει μέλη της ομάδας που το περασμένο καλοκαίρι κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες στη Σαμψούντα.
Η είσοδος στο κοινό θα είναι ελεύθερη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: SPORT-FM

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!