Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Sport-FM]: Πανταζίδης: «Με παράνομους τρόπους οι διοικήσεις δεν αλλάζουν»
[Sport-FM]: Πανταζίδης: «Με παράνομους τρόπους οι διοικήσεις δεν αλλάζουν»

[Sport-FM]: Πανταζίδης: «Με παράνομους τρόπους οι διοικήσεις δεν αλλάζουν»

Τις τελευταίες ημέρες, διαδίδονται διάφορες πληροφορίες σχετικά με τα διοικητικά και τα αγωνιστικά ζητήματα της ΕΟΜοΠ, όπως για δήθεν αντικατάσταση του προέδρου της ή ακύρωση πρωταθλημάτων.

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας, Τάσος Πανταζίδης, προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:
«Όσοι διαδίδουν ότι δήθεν άλλαξε το προεδρείο της ΕΟΜοΠ, ψεύδονται, εκφράζουν τη φιλοδοξία τους και ομολογούν την προσπάθειά τους για τούτο.Η ΕΟΜοΠ έχει διαδικασίες που καθοδηγούνται από το καταστατικό και μόνο αυτές μπορούν να ισχύσουν, όπως, άλλωστε, το προβλέπει ο νόμος.
Είναι θλιβερό ότι κάποιοι προσπαθούν να αλλάξουν με παράνομο τρόπο τη διοίκηση της Ομοσπονδίας και να δημιουργήσουν καταστάσεις προσβλητικές για το φορέα μας. Το πλέον θλιβερό, όμως, είναι ότι προσπαθούν να εμποδίσουν πρωταθλήματα, με αποτέλεσμα να δημιουργούν καταστάσεις απαξιωτικές για τους κόπους των αθλητών, για τους οποίους όλοι θα πρέπει να νοιαζόμαστε κατά προτεραιότητα.
Τις εκλογές του 2020 κάποιοι τις έχουν μετατρέψει σε… προσωπική μάχη επιβίωσης. Δυστυχώς, δεν είχαν δείξει τον ίδιο ζήλο και πάθος για την ανάπτυξη του αθλήματος όλα αυτά τα χρόνια. Προτεραιότητα για μας είναι ο αθλητής και θα παλεύουμε για αυτό. Αυτή είναι η δική μας μάχη».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: SPORT-FM

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!