Δευτέρα, 24 Απριλίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Sport-FM]: Τα πάντα για το νέο Toyota Yaris
[Sport-FM]: Τα πάντα για το νέο Toyota Yaris

[Sport-FM]: Τα πάντα για το νέο Toyota Yaris

Όλα τα μοντέλα πληρούν τις προδιαγραφές Euro 6 και έχουν ωφεληθεί από τις ρυθμίσεις που περιόρισαν ακόμα περισσότερο τις εκπομπές C02

Η νέα σειρά Yaris λανσάρεται και περιλαμβάνει 4 κινητήρια σύνολα, ένα υβριδικό, δύο βενζίνης κι ένα diesel. Όλα τα μοντέλα πληρούν τις προδιαγραφές Euro 6 και έχουν ωφεληθεί από τις ρυθμίσεις που περιόρισαν ακόμα περισσότερο τις εκπομπές C02
Του Άρη Γαλανόπουλου
Στην πρόσφατη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης η Toyota λάνσαρε ένα πρόγραμμα αναβάθμισης ύψους 90 εκατομμυρίων Ευρώ για να ενισχύσει την επιτυχία του Yaris, εισάγοντας νέα στιλιστικά στοιχεία και εκδόσεις, αναβαθμίζοντας την οδική συμπεριφορά και ασφάλεια και λανσάροντας ένα νέο, πολύ αποδοτικό βενζινοκινητήρα 1.5-L. Καταγράφοντας ήδη πολύ ισχυρά αποτελέσματα πωλήσεων, το νέο Yaris στοχεύει να φτάσει σε ακόμα μεγαλύτερα ύψη.
Ο ΕΡΧΟΜΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ, σημαντικά ανανεωμένης οικογένειας Yaris θα δώσει περαιτέρω ώθηση στο μικρό hatchback της Toyota. Είναι γεγονός ότι το αυτοκίνητο συνέχισε να αυξάνει το μερίδιό του στην κατηγορία B (supermini) στην αγορά της Δυτικής Ευρώπης από το 2011 που λανσαρίστηκε η τρίτη γενιά του μοντέλου, ξεπερνώντας πέρσι το 6,5% και τις 208.000 μονάδες.
Η επίδοση αυτή αποτελεί μία ισχυρή βάση που θα ενισχύσει το κύρος του Yaris και θα διευρύνει την απήχησή το σε νέους και όλο και πιο απαιτητικούς πελάτες σε ένα πολύ ανταγωνιστικό τμήμα της αγοράς.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: SPORT-FM

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!