Κυριακή, 18 Νοεμβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
13 °C 6 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
10 °C 10 kmh
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Sport-FM]: Ο Παναθηναϊκός στο Διεθνές Συνέδριο Αθλητικού Δικαίου
[Sport-FM]: Ο Παναθηναϊκός στο Διεθνές Συνέδριο Αθλητικού Δικαίου

[Sport-FM]: Ο Παναθηναϊκός στο Διεθνές Συνέδριο Αθλητικού Δικαίου

Ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Άλκης Παπαντωνίου παρουσίασε θέμα για τα «Οικονομικά Δικαιώματα Τρίτων Μερών στο Ποδόσφαιρο».

Ολοκληρώθηκε το Σάββατο, 3 Νοεμβρίου, στην Αθήνα το 24ο Διεθνές Συνέδριο Αθλητικού Δικαίου, που διοργανώθηκε από την International Association of Sports Law, στην οποία προεδρεύει ο καθηγητής Δημήτρης Παναγιωτόπουλος, με θέμα «Το Δίκαιο και η Δικαιοσύνη, στο Ποδόσφαιρο και στο Μπάσκετ».
Στο συνέδριο συμμετείχαν νομικοί και άλλοι επαγγελματίες από τον χώρο αθλητισμού, από την Ελλάδα, αλλά και από άλλες χώρες της Ευρώπης, της Ασίας και της Αμερικής.
Ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Άλκης Παπαντωνίου παρουσίασε θέμα που αφορούσε τα «Οικονομικά Δικαιώματα Τρίτων Μερών στο Ποδόσφαιρο». Το θέμα αφορούσε τον κανονισμό της FIFA αναφορικά με το ποια πρόσωπα δικαιούνται να έχουν δικαίωμα επι του ποσού μεταγραφής ενός ποδοσφαιριστή.
Μάλιστα, παρουσιάστηκε και σχετική υπόθεση της «πράσινης» ΠΑΕ, μέσω της οποίας η FIFA άλλαξε τη μέχρι πρότινος προσέγγιση της και αναγνώρισε για πρώτη φορά το δικαίωμα ποδοσφαιριστών να μπορούν λαμβάνουν ποσοστό από το ποσό μεταγραφής τους!

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: SPORT-FM

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!